Najljepše poruke za laku noć

poruke za laku noć

Nema ljepšega od lijepe poruke za laku noć. Svi koji su zaljubljeni te iskreno vole nekoga, uvijek prije spavanja mogu uljepšati snove voljenoj osobi. Da je to istina, potvrđuje i činjenica da i onaj koji šalje voli primati lijepe ljubavne poruke prije spavanja. Ma tko ne voli? Kako bi vam olakšali posao i bespotrebno smišljanje, u nastavku vam donosimo nekoliko prekrasnih poruka za laku noć.

Kada se spusti ponoć i prekrije prozor tvoj, po beskrajnoj pomrčini ja poljubac šaljem ti svoj. Neka moj poljubac stigne baš tamo gdje ne mogu ja, i neka ti tiho šapne da najviše volim te ja!

Malo mi se drijema, a onaj koga volim nema, zato neka mjesec sja cijelu noć, a ja ti šaljem pusu za laku noć.

Noćas ću ti doći u san i na obraz ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, ali neću pustiti suzu izdajnicu. Poljubit ću te u tvoje snene oči, pa ću tiho nestati u noći.

Kada u tamnoj noći zasjaje zvijezde i nestane dan, ja ti srećo moja želim najljepši san. I dok se gubim polako u tamnoj noći, znaj da mislim na tebe čak i onda kada sklopim oči.

Misli noćas na mene ti, jer nebo ima čarobne moći. Možda se noćas stvorim pokraj tebe, pa te poljubim za laku noć.

Neka noćas anđeli polete poput ptica pa ti dotaknu predivan osmijeh tvoga lica, neka ti donesu poruku na krilima bijelim, da ja ti najljepšu laku noć želim.

U ovoj zimskoj noći, ja ti želim lijepe snove. Na žalost te ne mogu priviti uza sebe, pa ću zaspati misleći na tebe.

Neka ti noćas čaroban veo uljepša noć, kada god u krevet ti odlučiš poć, anđeli neka čuvaju anđela mog, jer ja ti poljubac šaljem iz srca svog.

Ovo su samo neke od divnih poruka za laku noć. Pa razveselite nekoga prije spavanja i uljepšajte mu snove. Nije potrebno biti pjesnik, važno je jedino da imate dovoljno motivacije kako bi dragoj i voljenoj osobi poželjeli samo najbolje. Izaberite one koje vam se najviše sviđaju ili smislite nešto novo. Računa se trud i želja da nekoga usrećite.

Autor: A.Z., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock