Prijateljske SMS poruke

prijatelji na okupu
Prijatelji na okupu, Foto: Andresr/Shutterstock

Ne postoji ljepši osjećaj nego kada znate da pored sebe imate vjernog prijatelja na kojeg se uvijek možete osloniti i za kojeg znate da će vam priskočiti u pomoć u bilo kojem trenutku. To je zaista neprocjenjiv osjećaj koji treba cijeniti i poštivati, jer se dobri prijatelji ne nalaze iza svakog kuta. Oni se stječu kroz život i u različitim životnim trenucima.

Želite li dragim ljudima uputiti nešto lijepo tu su simpatične i prekrasne poruke koje možete poslati preko SMS-a, a na koje će se gledati kao na lijepi znak pažnje.

Godine idu, a što nam život znači, zajedno bi bili i bolji i jači. Ali život nisu snovi puni želja – znaj da u meni do smrti imaš vječnog prijatelja!

Možda nisu uvijek pored tebe, možda ih ne viđas često, možda imaju probleme svoje, bitno je samo da znaš da te vole, i da prijatelji uvijek postoje!

Prijateljstvo je krhko kao latica ruže, za oslonac u životu prijatelji služe, zato hrabro i odlučno kroz život gazi jer te tvoja prijateljica sa strane pazi!.

Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da tamo takvog prijatelja imati neću!

Prijatelji su kao zvijezde – ne vidiš ih uvijek, ali znaš da su tu negdje zauvijek!

Svaki prijatelj jedan je svijet u nama, svijet koji se vjerojatno ne rodi dok se prijatelj ne pojavi. Tek tim susretom rađa se potpuno novi svijet.

Iz prijateljstva se rađa ljubav. Iz ljubavi nikada prijateljstvo.

Ako kažeš neku tajnu svom prijatelju, vodi računa da i on ima svog prijatelja.

Sjeti se da ima nešto važnije od zlata, nešto slađe od čokolade, sjeti se prijateljice da imaš mene i da cu uvijek biti tu uz tebe!

Violina je instrument koji se svira, prijateljstvo je žica koja se ne dira.

Foto: Andresr/Shutterstock