Savjeti za pisanje vrućih SMS poruka

pisanje sms poruka
Djevojka piše sms poruku, Foto: Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock

Bez obzira jeste li tek na početku veze ili ste već nekoliko godina zajedno, želite povremeno iskazati partneru ljubav putem SMS poruka? No, ne znate kako to učiniti i otkuda početi. Kod pisanja vrućih SMS poruka morate biti oprezni, jer vrlo lako biste mogli pretjerati te tako ispasti očajno, napadno i naporno, a to nikako ne želite.

Također, važno je znati odabrati vrijeme za slanje vrućih SMS poruka. Nije primjereno slati ih tijekom jutarnjih i rano popodnevnih sati jer postoji mogućnost da primatelj poruke zbog poslovnih ili školskih obveza ne može odgovoriti na takvu poruku.

U nastavku donosimo savjete za pisanje vrućih SMS poruka nakon kojih ćete postati pravi stručnjak za slanje poruka.

Vrijeme slanja poruka

Postoji bonton koji se tiče vremena slanja SMS poruka. Isto kao što nije pristojno slati vruće SMS poruke rano ujutro ili tijekom radnog vremena, isto tako se ne preporučuje slati ih jako kasno. Sve što ste mislili poslati pošaljite u razdoblju od 18 do 21 sat. Vrijeme prije ili nakon toga rezervirano je za slanje poruka obitelji, poslovnim partnerima, kolegama i drugima ili za slanje uobičajenih poruka partneru.

Pišite jasno i kratko

Ako pišete poruku potencijalnom partneru ili partneru s kojim ste već neko vrijeme u vezi, birajte kratke i jasne poruke. Gotovo svi muškarci će se složiti da ne vole čitati predugačke poruke. Šaljite direktne poruke bez puno okolišanja i ostavit ćete dojam osobe koja zna što hoće.

Ne šaljite poruke pripiti

Kod dopisivanja sa suprotnim spolom uvijek budite trijezni i hladne glave. U suprotnom, postoji mogućnost da se sljedećeg dana nećete sjećati što ste sve napisali ili rekli, a to nije nimalo privlačno.

SMS služi za neobvezno dopisivanje

Želite li partneru izjaviti ljubav nikada to ne činite SMS porukom. Time mu dajete do znanja da ste nesigurni i sramežljivi što nikome nije privlačno. Ako partneru morate reći nešto važno, uvijek to učinite u četiri oka, jasno, glasno i bez zastajkivanja.

Budite oprezni kod dopisivanja s više osoba

Ako se u istom trenutku dopisujete s više osoba, prije nego što pošaljete poruku uvijek dobro provjerite što točno šaljete. Tu se u prvom redu misli na fotografije, jer nakon što ih jednom pošaljete, više ih nećete moći poništiti.

Autor: M.L., Foto: Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock