Sexy SMS poruke

par na kauču
Par na kauču, Foto: lev dolgachov/Shutterstock

Poruke preko sms-a mogu biti različitog tipa, a sve ovisi o prilici povodom koje se šalju. Postoje božićne, novogodišnje, tužne, prijateljske, uskršnje i mnoge druge. Neke su pjesnički usmjerene, neke su okrenute na šalu, a neke su kombinacija više stilova. Tako postoje i sexy poruke koje mnogi znaju slati iz šaljivih razloga kako bi se malo nasmijali, ali isto tako i iz drugih razloga.

Seks je kao Nokia (connecting people), kao Nike (just do it), kao Pepsi (ask for more) i kao Samsung (everyone is invited).

Idemo učiti matematiku, tebe i mene zbrojimo, odjecu oduzmemo, noge dijelimo pa se množimo.

Ti imaš sve. Ti imaš ono nešto što ja tražim. Ti imaš savršeno tjelo, a tek guza… Tvoji poljupci su kao u snu. Ti imaš savršen osmijeh, a ja imam pogrešan broj.

Mijenjam cimera koji hrče, za cimericu koji uzdiše.

Žena je nisko ležeći objekt u koji muškarac ulaže svoj visoko stojeći kapital sa tekućim kamatama.

Postoji seks, brzi seks, žestoki seks, nježni seks, grupni seks, sadomazohistički seks, telefonski seks i za ljude u tvojim godinama, “Nikakav seks”.

Udarna vijest: istraživanje iz Amerike: ljudi koji su loši u krevetu i koji nikada nemaju dobar sex drže mobitel u desnoj ruci dok čitaju poruke!!! Prema tome…

Fališ mi cijeli dan. Jedva čekam da te vidim. Da uđeš u mene. Da dođem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja piđama.

Prije upotrebe suh i spušten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut, a poslije upotrebe mokar i spušten! Pozdrav od kišobrana.

Foto: lev dolgachov/Shutterstock