Najbolji savjeti za ugradnju noktiju

ukrašeni nokti

Imate li problema s pucanjem noktiju te noktima koji se listaju? Ako ste u ovoj skupini, a osim toga volite gristi nokte, za vas je idealna ugradnja noktiju. Prekrasni i njegovani nokti trebali bi biti motiv svake žene. Za njihov prekrasan izgled treba truda i vremena.

Vi ste jedna od onih osoba koja vodi računa o svom izgledu, ali pazite li isto tako kakvi su vam nokti? Ne zna se zašto, ali mnoge žene moraju imati ruž za usne, puder i dobre cipele, dok su im nokti manje važni ili na njih zaborave.

Oni su važni za cjelokupan izgled, a pogotovo ako radite na mjestu gdje je važno imati lijepe ruke, jer se skoro svaki dan susrećete s klijentima.

Ako želite imati prekrasne nokte koji se neće listati, a nemate vremena često odlaziti u kozmetičke salone, ugradnja noktiju je tada kao stvorena za vas. Radi se o idealnoj metodi uz koju će svaka žena imati prirodne i njegovane nokte u svakoj prilici.

Jeste li znali da nokti pokazuju koliko vodite računa o higijeni? Kožica oko noktiju treba biti uređena, a u suprotnom pokazuje neuredan izgled žene.

Umjetni nokti lijepe se na prave nokte posebnim ljepilom. Duži nokti daju nam osjećaj ženstvenosti i prikladni su za posebne prilike kada želite izgledati posebno. Mogu se ugraditi u kozmetičkom salonu.

Nakon ugradnje ponovna intervencija potrebna je svaka dva tjedna. Tretman nažalost košta puno, ali zato daje savršen rezultat zbog kojeg se svaka žena osjeća bolje. Gelirani nokti su izdržljivi, a da bi takvi ostali moraju se održavati. Dobro je što geliranjem štedite na vremenu, jer ih je dovoljno urediti jednom u mjesec dana.

Pronađite savršenu metodu uz koju će vaši nokti izgledati prekrasno. Ako ćete se zbog toga osjećati bolje, pokušajte pronaći način i otići u kozmetički salon na tretman.

Autor: D.K., Foto: White78/Shutterstock