Kosa do ramena i frizure

kosa do ramena
Kosa do ramena: Foto: Gugel Leonid/Shutterstock

Od kada znate za sebe imate lijepu dugu kosu. Volite je i ponosite se njome. Rado prihvaćate komplimente kada je pustite da vam se u slapovima slijeva niz leđa i mazi vas pri svakom koraku. No nedavno se gledajući fotografije primijetile da se čini kao da stoljećima imate istu frizuru.

Čini li vam se da ste napokon spremne za veliku promjenu? Žene često rezanje kose poistovjećuju s velikim promjenama u životu i ono služi kao obilježavanje novog perioda. Stoga ima li uopće boljeg vremena za promijeniti svoj život na bolje od upravo ovoga trena sada. Promjena frizure jedan je od najboljih načina pomoću kojih biste mogle osvježiti svoj stil i protresti rutinu.

Kupovanje nove garderobe bi moglo podobro isprazniti bankovni račun, peglanje kartice u trgovini cipelma pružilo bi samo trenutno olakšanje i kasnije bi osjećali krivnju zbog nepromišljene kupnje. No, šišanje je odličan izbor. Čak i ako vam se ne svidi nova frizura potrajat će samo nekoliko mjeseci ili je već istoga dana možete modificirati.

Pogledajte video i uvjerite se kako napraviti neodoljive uvojke na vašoj novoj dužini kose.

Stoga sjednite hrabro u frizerski stolac, zavrtite se i odlučite. Zašto ne biste svoju dugu kosu odrezale na poludugu dužinu do ramena? Tko zna možda ovo postane i stepenica hrabrosti prema modernoj kratkoj frizuri, možda će svakim slijedećim šišanjem ona biti sve kraća i kraća.

Ovoga puta odaberite kosu do ramena. Ovo je vrlo praktična i lijepa frizura zahvalna za oblikovanje. Upravo je dužina do ramena je ona najprikladnija za ljetne avanture. Dovoljno je kratka da vam ne bude vruće za leđa, a ipak dovoljno duga da je još uvijek možete privezati u nestašni repić.

Na raspolaganju vam je mnoštvo stilova, ali favoriti su stepenasta i zaigrana frizura sa šiškama na stranu, klasični bob u kojeg smo zaljubljene već godinama i moderni asimetrični bob. Na vama je da odaberete ono što vam odgovara. Možda kada ste već tamo promijenite i boju kosu i postanete recimo vatrena crvenokosa na jedno ljeto. Ostanite i dalje lijepe i uživajte u ljetu.

Autor: L.K., Foto: Gugel Leonid/Shutterstock