Najbolji make up savjeti

našminkana žena

Razni proizvodi iz linije dekorativne kozmetike postoje zato kako bi vi mogli izgledati najljepše što možete, ali bez pretjerivanja. Važno je poznavati tajne uspješnog načina šminkanja i usvojiti najbolje make up savjete za izgled iz snova.

Uz mali dodatak make upa osjećat ćete se bolje, jer ćete uspjeti postići određenu transformaciju koju prije niste mogli. Uz najbolje make up savjete vaši će problemi u šminkanju postati prošlost, a sve će se činiti mnogo lakše.

Prilikom šminkanja osim toga što ćete istaknuti sve prednosti, možda je najvažnije da uklonite mane koje ne želite pokazivati. Radi se o aknama i drugim neuglednim pojavama koje su se stvorile na vašem licu.

Akne i neugledne crvene mrlje možete sakriti uz pomoć korektora. Važno je da odaberete nijansu korektora koja je svjetlija od vašeg pudera. Pored boje, od velike je važnosti i da ne prejerate s količinama korektora. Stavite li previše postićete to da će se akne kao i podočnjaci puno više vidjeti.

Tuš za oči je jednostavno savršen jer zahavljujući njemu možete povećati oči te stvoriti dramatičnost i puno više toga. Mnoge žene imaju problema s nanošenjem tuša, jer nemaju mirnu ruku.

Ako želite nanijeti savršenu liniju bez pretjerivanja i isprekidane crte pokušajte nasloniti lakat na stol. Kada ste umirili ruku počnite s crtanjem linije na kapku. Za sve one koji nisu sigurni da će im ovo pomoći mogu pokušati tako što će prvo nacrtati liniju s olovkom po kojoj će kasnije povući tuš.

Prilikom odabira nove dekorativne kozmetike skoro uvijek se dogodi greška i to zato što se boje na prvi pogled čine drugačijima. Zato postoje testeri. Iskoristite ih i isprobajte boje koje će se savršeno stopiti s vašim licem.

Tijekom šminkanja je važno da ne žurite i da si uzmete dovoljno vremena kako bi sakrili sve neodstatke i istaknuli prednosti.

Autor: S.Š., Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock