Louis Vuitton torbice

louis vuitton torbice
Louis Vuitton torbice, Foto: www.facebook.com

Raskoš, elegancija i klasika! Louis Vuitton torbice imaju na sebi potpis svega navedenog, ali najviše klasiku koja vrijedi već desetljećima i koja je konstantna te ne može nikada dosaditi. Svoje obožavatelje našla je među svim skupinama, kako ženama tako i muškarcima koji znaju što vrijedi imati. Tu se radi o malo manjim torbama prilagođenim muškim modelima, ljubiteljima visoke mode.

Ženski modeli puno su raznovrsniji i svestraniji, a samim time i duže prisutni na samoj sceni. Modeli su raznovrsni, ali i više je nego očito kako je velik broj tih modela namijenjen ženama i djevojkama koje se smatraju ljubiteljima visoke mode i prije svega elegancije.

Želja za glamurom nije nikada bila veća, a pogotovo kod dama koje žele oživjeti čaroliju crvenog tepiha i svega što on nosi. Iako zbog cijena torbice nisu nimalo pristupačne, ostaje činjenica kako je puno onih koji će dati sve od sebe kako bi u svom ormaru imali jedan primjerak ovog prekrasnog modnog dodatka.

Louis Vuitton torbice su prepoznatljive i jedinstvene. One su dovoljne i svaka osoba koja ih odluči nositi svjesna je kako šalje snažnu poruku da je itekako svjesna svog izgleda i onog što drži u ruci.

Određene torbice najbolje se mogu kombinirati za posebne prilike kao što su romantične večere, domjenci pa i dočeci. One idu savršeno uz kompletiće u stilu Chanela, bilo da se radi o suknji i sakou ili možda hlačama i saoku.

Dobre su i za večernje haljine. S tim da to moraju biti malo manji modeli koje Louis Vuitton nudi pregršt. Dolaze u raznim bojama, a mogu se nositi uz različite kreacije haljina, koktel i kratkih ili dugih večernjih haljina.

Loius Vuitton je i ove sezone iznenadio svojim zanimljivim kockastim uzorcima kako na odjeći, tako i na malim pismo torbama koje su svjetske zvijezde uvjerljivo prikazale na raznim dodjelama.

Autor: S.Š.  Foto: www.facebook.com