Ljetno vjenčanje

ljetni mjeseci

Parovi se rijetko odlučuju za proslavu vjenčanja u ljetnim mjesecima, kada su jake vrućine. No, ako ste vi jedni od tih rijetkih parova koji su se odlučili vjenčati u ljetnim mjesecima, pripremili smo za vas nekoliko posjetnika na koje morate pripaziti kod organizacije ljetnog vjenčanja. Ovi podsjetnici vrijede i za parove koji su se odlučili vjenčati u kasno proljeće i u ranu jesen, jer i tada znaju biti velike vrućine.

Na vjenčanjima koji su u toplim danima, posebice ljeti kada znaju biti velike vrućine, morate paziti da imate dovoljno rashlađenih pića i dovoljno leda! Pod tim nesnosnim vrućinama ljudi bi mogli dehidrirati, pogotovo ako se pleše i skače. Kako bi to spriječili od doma pa do restorana, pripremite da uvijek imate rashlađeno piće.

Naravno da na slavlju treba biti kolača i konkretnih jela, ali najbolje što možete ponuditi svojim gostima za vrijeme vrućinu je hladno voće, koje će goste osvježiti i koje će im prijati bolje od bilo koje druge vrste jela.

Prije samog izlaska iz kuće, nanesite na kremu sa zaštitnim faktorom, na sve dijelove tijela koji su vam otvoreni! Nemojte se igrati, pa da zaboravite nanijeti zaštitni faktor jer bi vam koža mogla izgorjeti. Što si vjerujemo ne želite priuštiti na sam dan vjenčanja.

Ukoliko se prije same ceremonije vjenčanja idete fotografirati sa svojim partnerom, nikako ne idite na fotografiranje u doba između 12 i 15h kada je najjače sunce i kada su vrućine najjače. Te fotografije neće biti uspješne zbog prejakog sunca koje će vam bliještiti u oči, a toplina će vam razmazati šminku i spustiti frizuru. Najbolje je da fotografiranje zakažete za neki drugi dan ili da se fotografirate u rano jutro.

Parovi koji su se na vjenčanje odlučili u ljetnim mjesecima, bi svojim gostima mogli pokloniti lepezu, sa kojom će se moći rashladiti, a koja će dati i jedan dašak elegancije cijelom vjenčanju. Na lepezu bi mogli ugravirati svoje inicijale.

Autor: A.Z., Foto: Daniela Pelazza/Shutterstock