Lacoste torbe

lacoste torbe
Lacoste torbe, Foto: www.facebook.com/Lacoste

One su ženstvene i prepoznatljive posvuda u svijetu. Taj slatki mali znak krokodila ne prolazi nigdje nezamijećeno, pa tako ni na preslatkim modelima torbi. Svake godine izlaze novi modeli koji ne prestaju oduševljavati razne dobne skupine. Najbolje od svega što se modeli torba prilagođavaju željama kako djevojaka tako i malo starijih dama koje ne pristaju na prosječnost.

Lacoste torbe su kao stvorene za razna casual izdanja, bilo da se radi o laganim šetnjama, kavici s prijateljima, ali isto tako i putovanjima. Želite li postići casual izgled za posao, uvijek se možete odlučiti za traperice, sako i torbu s krokodilom.

Ovisno o kojem se doba godine radilo, o tome će ovisiti i vaš izbor. Ako se trenutno nalazite usred proljeća i ljeta, neka vaš odabir budu torbe svijetlih i pastelnih boja, kao stvorene za visoke temperature.

Uz bijele hlače i tuniku u kombinaciji od nekoliko boja, savršeno će se uklopiti Lacoste torba od svijetlo plave, ružičaste ili boje breskve. Cijeli izgled začinite još uz tenisice, balerinke ili možda ipak cipele na malo višu petu.

Za svečanije prilike tu je kolekcija torbi posebno namijenjena za svečane događaje. Uvijek se možete odlučiti za elegantniju seriju torbi. Kako ne bi pomislili da su Lacoste torbe rezervirane samo za ljeto i proljeće, tu su i modeli za jesen/zimu.

Nije teško pogoditi kako u ovom slučaju dominiraju tamnije i zagasitije boje, primjerenije godišnjem dobu kada ima jako malo sunca i kada temperature baš i nisu ugodne. Osim ženskih modela tu su i torbe za muškarce prilagođene malo više njihovom stilu.

Želite li promjenu i nije vam važno o kojem se godišnjem dobu radi, uvijek se možete odlučiti za jače i upadljivije boje kao što su crvena, poznata kao vatrena i dinamična boja koja ne može proći nezamijećeno.

Autor: S.Š.  Foto: www.facebook.com/Lacoste