Kupaći kostim za velike grudi

bijeli kostim

Spakirane ste, u glavi prolazite sve popise koje ste načinile i križate što ste već utrpale u ovaj kofer na koji je moralo sjesti dvoje ljudi samo da biste ga mogle zatvoriti. Večer je prije odlaska na godišnji odmor.

Kreće se sutra rano ujutro čim prva zraka sunca dodirne tlo, no sumnjamo da ćete spavati. Sjećate li se one uzbuđenosti kada ste kao djevojčica očekivale sutrašnji polazak? Malo stvari može nas učiniti toliko istnski i čisto sretnima kao putovanje.

Nadamo se da niste ništa zaboravile, posebice one bitne male sitnice koje se na posljetku uvijek provuku ispod radara. Jeste li ikada stigle na odredište i zaključile da ste zaboravile četku za kosu ili pak četkicu za zube? Naravo, sve smo bile ponekad u toj situaciji. Sve je u redu dok god je unutar torbe čvrsto usidren kupaći kostim.

Baš kao i kod odabira svakodnevne odjeće i što se tiče kupaćeg kostima treba razmišljati o tipu tijela i stvarima koje biste voljeli naglasiti ili prikriti. Nemamo dovoljno prostora sada raspraviti o idealnom kupaćem kostimu za baš svaki tip tijela pa ćemo se danas posvetiti djevojkama koje muku muče s velikim grudima.

Čini se sjajno u teoriji, zar ne? Društvo nas je uvjetovalo da grudi ocjenjujemo po veličini. Što veće to bolje, ali realno, ako ste ikada razgovarale sa ženom s doista velikim grudima ona će vam reći da s njima zapravo ima više problema. Imaju poteškoće pri pronalaženju prikladnih grudnjaka i taj problem postaje samo još veći kada se radi o odabiru kupaćeg kostima.

Grudi im prečesto smetaju u bavljenju sportom i vrlo rano u životu osjetiti će bolove u leđima jer će njihova težina stvarati dodatno opterećenje na kralježnicu. Istina je, one su estetski jackpot, ali svaki novčić ima dvije strane. Stoga postoji nekoliko načina kojima si možete olakšati ljetovanje i pružiti vašim grudima potporu koja im je potrebna.

Što se tiče donjeg dijela s njim neće biti toliko problema, ali pri odabiru gornjeg nikako nemojte odabrati obične bikini trokutiće. Oni jednostavno ne mogu pružiti dovoljno potpore vašem poprsju. Najbolji odabir su košarice pojačane žicom. Što se tiče naramenica tanke vezice koje se vežu oko vrata nisu najsretniji odabir. Vaše naramenice bi trebale biti čvrste i debele minimalno pola centimetra kako bi držale grudi sigurno na mjestu.

Možda ipak želite sakriti i trbuščić i birat ćete jednodijelni kupaći kostim. U tom slučaju nikako ne birajte onakav kakav smo vidjeli na Pameli kada na usporenoj snimci trči sa plutačom u rukama. On bi mogao spljoštiti vaše grudi ili bi izgledale nepotrebno ovješeno. Najbolje bi bilo da je stegnut ispod grudi ili s ugrađenom žicom koje će grudima dati lijep oblik bez da ih previše ističe. Što god odabrale želimo vam ugodno upijanje sunca na nekom dalekom molu.

 Autor: L.K., Foto: Yellowj/Shutterstock