Što obući za doček nove

novogodišnja noć

Bliži se stara godina i vi se pitate što obući ove godine. Želite zablistati jer je to jedan od onih dana kada možete obući svečaniju odjeću kako biste postigli lijep i glamurozan izgled. Za početak, morate znati gdje ćete provesti novogodišnju noć kako bi znali što odjenuti.

Obratite pažnju na mjesto slavlja i okruženje. Provjerite postoji li možda već poznati dress code i o kakvom je okupljanju riječ. Vjerojatno već znate s obzirom na mjesto i pozvane ljude, radi li se o opuštenom kućnom tulumu ili nešto formalnijem okupljanju.

Ako je mjesto vašeg novogodišnjeg slavlja kućni tulum, odjenuti možete haljinu ili hlače casual varijante ili pak svečanije ako se tako osjećate. Možete i kombinirati. Odjenite svečaniju haljinu ili elegantne hlače i sve zaokružite cipelama s niskom potpeticom. Ili se poigrajte jednim crvenim detaljem! Za kućne tulume je skoro sve dopušteno!

Odlučili ste novogodišnju noć provesti na otvorenom, na jednom od gradskih trgova? Naravno, tamo se obično odvija najveći tulum i slavlje traje do ranih jutarnjih sati. Upravo radi toga, bitno je da odjeću prilagodite vremenskim uvjetima. Odjenite se svakako slojevito i toplo. Kožne hlače vam mogu biti izbor za svečaniji look, tople su i u isto vrijeme glamurozne! Izgled zaokružite svečanim kaputićem u svijetloj ili crvenoj nijansi. Ovo je idealna prilika da se poigrate modnim dodacima kao što su kapa, šal i rukavice. Posvetite pozornost i torbi i čizmama. Čizme ne trebaju biti na visoku potpeticu, bitno je da budu udobne, tople i u trendu. Možete izabrati modele sa zakovicama koji se ove zime nose. Što se tiče torbice, neka ona bude veća kako biste u nju mogli staviti sve potrebne stvari.

Ako ćete Novu Godinu dočekati u zatvorenom, ali na javnom mjestu, obucite se svakako svečano i što glamuroznije. Dobar izbor su uske haljine svih dužina. Materijali neka budu u sjajnim nijansama srebrne ili roze. Kombinirajte ih s cipelama na visoku potpeticu ili pak s onima na punu petu. Birajte svečane in detalje kao što su čarape s efektima, zlatni ili srebrni detalji ili čipku.

Za jako glamurozne dočeke, kao što je na primjer doček u hotelima, možete posegnuti za sjajnom i šljokastom odjećom, samo pripazite da ipak ne pretjerate. Crna boja je uvijek svečana pa neka vam se cijela odjevna kombinacija vrti oko nje. Možete kombinirati razno remenje, broševe, marame…

Nemojte trošiti novac kupujući novu odjeću za doček nove godine. Zasigurno imate nešto što možete upotrijebiti iz prijašnjih sezona, a izgled osvježite modnim detaljima koji se nose ove sezone. Na primjer, obucite crnu haljinu i njezin izgled osvježite srebrnim sjajnim remenom ili novom upečatljivom ogrlicom!

Autor: M.L., Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock