Kratke hlače visokog struka

hlačice visokog struka
Hlačice visokog struka, Foto: rockey/Shutterstock

Jedva samo dočekale da napokon izađemo iz dugih hlača, traperica, nepromočivih cipela u kojima smo morali hodati ovog čudljivog proljeća nalik jeseni. Hlače nas, odkada su se iz muške mode ušuljale u ženske ormare, nikako ne prestaju oduševljavati bilo da se radi o trapericama, finim hlačama koje lijepo padaju, onima na crtu ili nekim svilenim dimijama.

No evo nas napokon, ni tjedan dana u ljeto i vrijeme je da počnete planirati kupovinu nekoliko kratkih hlačica. U njima možete bez problema provesti čitavo ljeto. Jako su zahvalne za kombiniranje i mogu vas u sekundi uz promjenu dodataka povesti na modni tobogan kroz casual, shabby chic, zaigrano, dječački i koketno.

Pobrinite se za lijepu kožu bez nepoželjnih dlačica i svako malo stanite na role ili odbiciklirajte do prijeteljice kako bi vaši mišići ostali čvrsti, napeti i zategnuti. Možda je prerano za preplanulost, ali smatrate li da se vaše noge mogu mjeriti sa Casperom dobrim duhom posegnite za suncem iz bočice.

Iako je solarij sigurniji od stvarnog sunčanja ipak ima i svoje mane dok većina krema za samotamnjenje ujedno i intenzivno njeguje. Apsolutno moderne kratke hlačice ove godine nisu više one koje se nose nisko na bokovima, već se vraćamo čednim 40-ima i 50-ima u doba pin-up djevojaka i struk se podiže na pravu razimu.

Ovaj kroj zapravo zaista laska ženskoj figuri jer čak i ako niste oblika pješčanog sata možete stvoriti iluziju tog poželjnog mjerača vremena. Samo odaberite one što imaju nešto deblju pasicu. Mora biti taman širina struka i ne smije vas rezati u struku.

Već se pojavilo mnoštvo modela pa prokopajte malo i pronađite što vam se sviđa. Mi svakako dajemo svoj glas modelima posipanima cvijećem ili onima koji podsjećaju na kratke mornarske hlačice.

Možete ih sjajno kombinirati sa lepršavim poluprozirnim košuljicama koje ćete ležerno ugurati u hlačice. Stavite na glavu šešir, odjenite sandale sa remenčićima, sunčane naočale na nos i krenite u ljeto sa stilom.

 Autor: L.K. Foto: rockey/Shutterstock