Koji su uzroci začepljenih pora na licu

Tretman lica Ageness

Postoji mnoštvo razloga zašto naša koža ne izgleda onako kako bismo mi to htjeli. Da bismo uopće mogli doći do rješenja problema i pravilno tretirati kožu, prvenstveno trebamo saznati uzroke koji su nas doveli do problema koji imamo. I dok neki dolaze iznutra kao što su hormoni i pubertet koje je malo teže regulirati, tu su i neki vanjski čimbenici poput sunčevih zraka, dehidracije i ostali neprijatelji okoliša za koje samo trebamo primijeniti pravilan režim njege kože da bi se ona uspješno borila na svakodnevnoj bazi.

Nekvalitetna prehrana jedan je od glavnih faktora koji utječe na stanje naše kože. Masna hrana, alkohol ili rafinirani šećer neprijatelji su kako našeg organizma, tako i našeg lica. Zatim krema koju koristimo, postavlja se pitanje je li zaista namijenjena našem tipu kože? Još uvijek mnogo ljudi smatra da krema sama po sebi “mora pomoći”, a možda nam baš ona koju koristimo uopće ne odgovara te samo pogoršava situaciju.

Tu su još neki faktori koji štete našoj koži – skidate li uvijek make up prije spavanja te prije vježbanja? Teška šminka i znoj također dovode do začepljenja pora. Te posljednja dva, ništa manje bitna uzroka mogu biti prljavi mobitel i neoprane ruke.

Moj savjet je da, ako se i vi borite s jednakim problemom začepljenih pora, koji veoma brzo mogu prouzročiti komedone, mitesere i sitne akne, svakako dođete na profesionalni pregled kod kozmetičara također pogledajte ponudu tretmana Ageness Beauty Instituta među kojima ćete zasigurno pronaći i rješenje tog problema.

Za početak, isprobajte standardni tretmani poput klasičnog čišćenja lica za koji sam uvjerena da je većina već prakticirala. Odlična alternativa je ultrazvučno čišćenje lica – profesionalan tretman dubinskog djelovanja koji zahvaljujući bogatim aktivnim sastojcima omogućuje sigurno i učinkovito uklanjanje mrtvih stanica kože potičući obnovu stanica i lakši izlazak sebuma iz folikula, namijenjen različitim tipovima kože.

Ako želite da vaša koža izgleda mlađe, u možete isprobati i neinvazivni tretmane koji uključuje mikrodermoabraziju i ultrazvuk lica. Ultimate Sonic mikrodermoabrazija lica je tretman koji pomaže pri smanjivanju ili uklanjanju sitnih linija, bora i borica, staračkih pjega, ožiljaka od akni i neželjenih hiperpigmentacija koje se pojavljuju na koži tijekom vremena.

Budući da je moj definitivni favorit Elemis kozmetika te sukladno tome bi izdvojila Elemis manualnie i aparativnie Biotec tretmane lica. Moji favoriti su sljedeći.

Elemis Tri-Enzyme Resurfacing facial tretman posebno je namijenjen koži s ožiljcima od akni i koži neujednačenog tena. Riječ je o terapiji mikro oklopljenim enzimima koji bez presedana garantiraju najbolje rezultate: nakon samo jednog tretmana koža se obnovi za 75% te se zaglađenost kože povećava za 32%!

I šećeri na kraju, no ništa manje učinkoviti tretmani, su Biotec Skin Resurfacer i Biotec Blemish Control – najnovije Elemis inovacije u beauty industriji koji donose tajnu energiziranja umorne i sive kože. Rezultati nedavnih istraživanja ukazuju na to da, primjenom metode “intervalnog treninga”.

Koji god od ovih tretmana odlučili isprobati, vaša koža bit će hidratizirana i ponovno će prodisati

Za detaljnije informacije posjetite službenu web stranicu Ageness Beauty Instituta, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.

Od malena moja velika želja je bila raditi u beauty industriji. Tako da kad je došao red na izbor škole koju ću upisati nije bilo puno razmišljanja. Upisala sam kozmetičku školu 1994. godine i od tada nije prošla ni jedna godina, a da se nisam usavršavala na polju beautyja i wellnessa. 20 godina kasnije imam i svoj kozmetički salon Ageness beauty institut. Obožavam svoj posao i vjerujem da svaka žena može s malo truda, ulaganja i nekoliko dobrih savjeta postići maksimum u njezi svoje kože. Stoga Vas sve pozivam da čitate moje članke jer starenje ne možemo zaustaviti, ali ga možemo odgoditi. Saznajte kako...