Koje muškarce treba izbjegavati

muškarac na mobitelu

Kakav je vaš tip muškarca? Volite li više nježnije tipove koji se neće bojati reći što osjećaju ili ste više zainteresirani za hladne i rezervirane te pomalo zločeste dečke? Postoje razni tipovi muškaraca od kojih vjerojatno svaki ima ono nešto, ali pitanje je koliko ste spremni riskirati da budete povrijeđeni.

Šalu na stranu, ali ako su vam se više sviđali buntovnici koji nikada nisu previše marili za tuđe osjećaje, treba biti svjestan kako možete biti povrijeđeni i na kraju izaći iz svega slomljenog srca. Koji su to muškarci koje bi trebalo izbjegavati?

Malo je onih koji mogu reći kako im srce nikada nije bilo slomljeno ili jednostavno ne žele priznati, a najčešći razlog bio je pogrešni odabir muškarca. Koliko god godina imali ponekad osjećate kao da nikada ne možete naučiti iz prijašnjih iskustava.

Kako bi sljedeći put mogli lakše odlučiti slijedi nekoliko korisnih informacija koje će vam pomoći da sljedeći put donesete najbolju odluku za sebe.

Nije privlačno kada ste s nekim tko uopće nema pozitivno mišljenje o sebi, vječno je nesiguran i uvijek kuka. Zbog toga žene padaju na muškarce sigurne u sebe i svaku svoju odluku. To je dobro do jedne granice, ali ako se radi o osobi koja misli da je najpametnija i premija za svakoga, znači da se radi o narcisu zaljubljenom u sebe.

Sigurno nije ugodno, lijepo ni privlačno kada svaki put čujete koliko ste sretni što ste s njim i što vam je odlučio pružiti priliku. Takve bi muškarce trebalo izbjegavati jer veza s njima ne može donijeti ništa dobro, osim da svaki dan imate sve manje samopouzdanja i da se osjećate manje vrijednima.

Romantičan je samo na prvom i drugom spoju… Jasno je što možete očekivati od muškarca koji već na početku više ne želi uložiti trud i želi sve prepustiti vama, zavođenje i romantiku. Nije dovoljno biti romantičan samo na početku, žene se žele cijelo vrijeme osjećati posebno.

Muškarci koji se nakon prvog intimnog odnosa više ne trude previše znak je da mu je cijelo vrijeme bilo samo do jedne stvari. Primijetite li takvo ponašanje nažalost možete pretpostaviti kako će se odnos razvijati.

Izbjegavajte osobe koje vas žele držati pod kontrolom i koji cijelo vrijeme moraju znati gdje ste i što radite.

Dok ste na početku veze obratite pozornost na neke od znakova i udaljite se na vrijeme od osobe koja očito nije za vas i zbog koje ćete na kraju biti nesretni.

Autor: S.Š., Foto: Minerva Studio/Shutterstock