Kako prepoznati frajera koji nije za ozbiljnu vezu

Švaler, Foto: conrado/Shutterstock

Početak nove veze u naš život donosi čitavu paletu emocija. Istovremeno je uzbudljiv i romantičan, ali zna biti i pomalo zastrašujuć jer sa sobom nosi cijeli niz nepoznanica. U početku sve izgleda predivno, ali nakon nekog vremena možda ćete se zapitati želi li vaš partner ozbiljnu vezu ili nešto neformalno.

Sasvim je normalno biti s nekim tko ne razmišlja na potpuno identičan način kao vi, ali ako tražite nešto ozbiljno, a muškarac s kojim ste u vezi ne dijeli vaše mišljenje, to može biti problem jer je za uspješan odnos važno da budete na istoj valnoj duljini. U nastavku pročitajte nekoliko znakova koji otkrivaju da muškarac nije zainteresiran za ozbiljnu vezu.

Ne trudi se dovoljno komunicirati

Sasvim je logično da će osoba koja je u potrazi za iskrenim odnosom i ozbiljnom vezom htjeti što više razgovarati s vama i dobro vas upoznati. S druge strane, netko tko je u potrazi za odnosom bez obaveza neće imati potrebu često komunicirati s vama i razmjenjivati poruke.

Nije nimalo romantičan

Ako u vašim susretima baš nikad nema ništa romantično, osobito ako ste na početku veze, muškarac vam vjerojatno želi signalizirati da nema ništa ozbiljno u cilju. Dobro razmislite isplati li se raditi na nečemu što nema budućnost, barem ne onakvu kakvu vi priželjkujete.

Izbjegava provoditi slobodno vrijeme s vama

Ako izbjegava susrete vikendom i druženja u posebnim prigodama kao što su blagdani, vjerojatno ne želi da vaš odnos postane ozbiljniji. Međutim, ako ste tek na započeli vezu, trebate imati na umu da je svaki početak neobavezan, tako da ne trebate bježati glavom bez obzira ako vaš novi partner ne želi provesti neki praznik s vama.

Nakon seksa nikad nema potrebu ostati prespavati

Primjećujete da on svaki put nakon seksa negdje žuri i nema vremena za razgovor, maženje ili jednostavno izležavanje u krevetu, a ako mu predložite da ostane prespavati uvijek pronalazi nekakve bezvezne izgovore? To je jasan znak da se ne želi ozbiljnije vezati i da traži seks, a napuštanjem stana nakon toga želi vam suptilno dati do znanja da je to sve što želi od vas.

Nije vas upoznao s prijateljima

Viđate se već duže vrijeme, ali ti se susreti uglavnom odvijaju u četiri zida ili na nekim manje prometnim mjestima gdje ne postoje velike šanse da ćete sresti nekog poznatog. Pitate se ima li on uopće prijatelje jer niste upoznali nijednog od njih? Naravno da ima, ali vi ih najvjerojatnije nećete upoznati jer im on nikad nije pričao o vama, barem ne kao o svojoj djevojci.

Na kraju krajeva, u nekim će vam slučajevima muškarac s kojim izlazite u nekom trenutku i sam reći da nije u potrazi za nečim ozbiljnim. U tom slučaju morate ozbiljno shvatiti takvu izjavu jer je besmisleno pokušavati uvjeriti nekoga da ste vi prava osoba za njega, ako on nije spreman za nešto ozbiljno.

Autor: A.V., Foto: conrado/Shutterstock