Kako produžiti erekciju

muškarac i žena

Intiman odnos između dvoje ljudi treba biti poseban i zbog toga se mnogi muškarci trude da seksulani odnos traje dugo kako bi mogli zadovoljiti partnericu. Na žalost mnogi u tome ne uspiju i zato se ne osjećaju dobro, a krivica i grižnja savjesti mogu narušiti kvalitetu spolnog odnosa.

Kako produžiti erekciju? Vjerojatno su se to pitali mnogi muškarci jer im nije svejedno hoće li poseban trenutak između njih i partnerice trajati nekoliko minuta ili ipak malo duže. Nažalost priroda im ovdje na pomaže puno jer je imperativ organizma oplodnja, a ne dugotrajni seks. Zbog toga kod velikog broja muškaraca do ejakulacije dolazi u roku tri minute od penetracije.

Postoji nekoliko faktora koji mogu utjecati na erekciju i trajanje spolnog odnosa, a među njima je i psihološka strana. Stres i briga oko svakodnevnih problema bilo zbog posla ili nerazumijevanja partnerice mogu rezultirati s teškoćama oko erekcije, pa čak i kod problema s dizanjem spolnog organa. Važno je da oba partnera surađuju kako bi održali pozitivno razmišljanje i kako bi problem riješili što prije.

Kako bi se produžila erekcija važno je da muškarac poznaje svoje tijelo i način kako ono funkcionira jer to je pravi put prema pronalasku rješenja. Ono što možete pokušati je stimulacija bilo s vaše strane ili partnerice, potrebno je stimulirati penis prije ejakulacije, zatim napraviti pauzu kako bi došlo do malog pada uzbuđenja. Pauza treba biti kratka.

Spomenute radnje treba napraviti nekoliko puta tijekom odnosa, a nakon nekoliko tjedana vježbanja uočit ćete promjene i bolju izdržljivost. Trenutak prije nego osjetite da bi moglo doći do ejakulacije, prestanite sa stimulacijom penisa i počnite pritiskati palcem u korijenu spolnog organa s gornje i donje strane.

Ova radnja će smanjiti pritisak u spolnom organu i zadržati refelks svršavanja. Pritisak možete primjenjivati u bilo kojem području penisa ispod glavice i sve do korijena. Nakon nekoliko primjena više nećete morati razmišljati o tome hoćete li svršiti prije nego što ste planirali.

Autor: S.Š., Foto: kiuikson/Shutterstock