Sex na (polu)javnim mjestima – savjeti, ideje i prijedlozi

Par se ljubi na plaži, Foto: Mila Supinskaya/Shutterstock

Našli ste se u situaciji da jednostavno nemate drugog izbora osim da se sa partnerom grlite, ljubite i mazite na javnome mjestu? Pritom morate biti oprezni jer ukoliko vas netko prijavi jer ste prekršili zakon očekujte i kaznu.

Trgovači centar

Pretpostavljamo da dobro poznajete većinu trgovačkih centara u gradu u kojem živite, a poznato je da se u njima nalaze prolazi koji povezuju etaže ili oni koji vode do izlaza. Do tih prolaza dolazi se na jednostavan način, a rijetko se događa da ih netko nadzire. Snimite situaciju i sakrite se u prostor u kojem je prohodnost kupaca najmanja, a u kojem se dobro čuje zvuk nadolazećih koraka.

Učionica ili predavaonica

Pronaći praznu učionicu nekog fakulteta ili škole, najmanji je problem. Trebate se samo dohvatiti rasporeda predavanja. Ukoliko niste student, vjerujemo da netko od vaših prijatelja ima takve ambicije. Kada pronađete slobodnu učionicu, trebate se samo zatvoriti, u najboljem slučaju i zaključati. Međutim, nemojte gasiti svijetla jer ćete na taj način privući pažnju, a to vam zaista nije cilj.

Park/auto

Napokon su temperature dovoljno visoke i ništa vas ne bi trebalo spriječavati da se ovakvim aktivnostima bavite u prirodi. Izbjegavajte šume jer bi vas tamo mogli napasti različiti insekti i smetati vam biljke. Radije to obavite u parku iza nekog grma. Najbolje vrijeme je sumrak ili noć kada u parku nema puno ljudi. Ako je gužva, u park dovezite auto.

Vagon

Ako često putujete vlakom, ovo je idealna prilika da se u tom prijevoznom sredstvu i poseksate. Trebate samo pronaći prazan kupe. Možete ući i u prazan vagon parkiran na kolosijeku, ali pričekajte dok padne mrak.

Golf teren

Na ovakvim terenima trava je izuzetno mekana i održavana. Također pričekajte dok padne mrak i prije toga snimite situaciju. Takva mjesta često puta nadzire budno oko čuvara. Stoga dobro snimite gdje se on nalazi, a tek onda se upustite u avanturu.

Garderoba

Ako ste na nekom događanju gdje je velika koncentracija ljudi, budite sigurni da nitko neće primijetiti da vas nema. Uvucite se u tu malu prostoriju i krenite s akcijom. S obzirom da su garderobe prepune različitih stvari, možda budete imali sreće pa vas nitko neće primijetiti. Ali, nemojte biti presigurni.

Foto: Mila Supinskaya/Shutterstock