Haljine za široke kukove

ljubičasta haljina

Predstavlja li i vama kupovina nove haljine problem? Niste sigurni što odabrati kako bi istaknuli svoje tijelo, a opet sakrili sve ono što ne želite da ostali primijete? Ako ste i vi jedna od onih kojoj kupovina ponekad ne predstavlja užitak, slijedi rješenje.

Kako bi izabrali najbolje za sebe i obnovili garedorbu tako da ćete ju moći nositi duže vrijeme i kombinirati za nekoliko različitih prigoda, važno je da poznajete svoje tijelo i da ste svjesni njegovog oblika. Nažalost ne stoji svakome sve, ali to ne znači da svatko od nas ne može pronaći najbolje za sebe.

Prilikom odabira nove haljine treba paziti na bokove. Neke žene imaju uske bokove i žele ih povećati dok neke imaju široke i zbog toga neumorno traže načine kako odabrati savršenu haljinu uz koju će kukovi izgledati onako kako treba i kako ste to oduvijek htjeli.

Žene koje imaju jače i izražene bokove trebale bi izbjegavati modne dodatke kao što je remen. Kako bi bile elegantne i neodoljive bez razmišljanja o pojedinim dijelovima tijela, nećete pogriješiti ako odaberete malu crnu haljinu.

Zvuči poznato? Spomenuti model haljina odkada se pojavio nije prestao oduševljavati, a najbolje od svega što ga mogu nositi skoro sve žene bez obzira na figuru. Jednostavnost i elegancija crne haljine ne može nikada dosaditi.

Da bi uspjeli vizualno smanjiti svoje bokove i malo ih suziti, možete pokušati s odabirom odjeće koja će istaknuti gornji dio tijela. Usmjerite pozornost na gornji dio tijela tako što ćete odabrati haljinu ili majicu s V-izrezom ili onu okruglu s malo dubljim dekolteom.

Sve žene koje imaju široke kukove trebale bi izbjegavati haljine koje se šire od struka te one koje na sebi imaju dodatke kao što su šljokice. Isto tako ne bi trebale nositi haljine od prozirnih metarijala.

Vaš izbor ne bi trebali biti preuski modeli haljina nego oni koja imaju rez na sredini bokova. Najbolji odabir bit će haljine koje lagano padaju uz tijelo i tako kukove stavljaju u drugi plan.

Autor: S.Š., Foto: Miramiska/Shutterstock