Kako prepoznati ženu koja nije u vezi

Sama djevojka, Foto: GTeam/Shutterstock

Naravno nema jednostavnog odgovora na pitanje iz naslova, ali postoje neke smjernice i savjeti koji mogu pomoći u odgovoru na pitanje – kako prepoznati slobodnu ženu tj. onu koja nije u vezi. Slijede savjeti koji će vam zasigurno pomoći.

1. Promatra ljude oko sebe – osim ako kronično ne voli promatrati ljude, a primijetite da očima ˝snima˝ cijelu prostoriju, možda biste joj trebali prići. Žene koje su zauzete, obično ne promatraju cijeli klub (osim ako ne traže nekog poznatog), jer ne izlaze van s namjerom da upoznaju novog muškarca.

2. Uspostavila je kontakt očima i smiješi vam se – kontakt očima obično je jedan od prvih znakova interesa. Ako ste ga uspjeli uspostaviti, onda imate šanse za upoznavanje.

3. Razgovara sa više muškarca u klubu – ako primijetite da razgovara s više muškaraca koji nisu iz njenog društva, to može značiti da je otvorena za razgovor i upoznavanje novih ljudi.

4. Druge parove promatra sa sjetom u očima – ovo je znak da se možda prisjeća dana kada je bila sretna u vezi. Tu trebate nastupiti vi i prići joj.

5. Govor tijela kaže sve – ako ste upoznati s barem nekim osnovama zavođenja, onda znate da govor tijela može reći puno o osobi. Ako je zauzeta neće se igrati kosom i zadirkivati muškarce. Stoga pokušajte promotriti slijedeće znakove: prekrižene ruke obično znače da nije zainteresirana, dok slučajno dodirivanje tijekom razgovora znači da postoji interes.

6. Otvorena je u razgovoru – ako započnete razgovor s kolegicom s posla, a ona vam kaže da ima psa po imenu Fido, voli kuhati, ide u teretanu svaki tjedan, te odlazi na tečaj slikanja, šanse da je slobodna poprilične su. Dva znaka to govore: ima puno slobodnog vremena te je vrlo otvorena i prijateljski raspoložena prema vama.

7. Često izlazi van s prijateljicama – i zauzete žene izlaze s prijateljicama, no moraju pronaći vremena i za svojeg partnera. Ako vidite istu djevojku s prijateljicama više od jednom u istom klubu, unutar kratkog perioda vremena, velike su šanse da je slobodna.

Foto: GTeam/Shutterstock