Kako nositi ruksak umjesto torbice

sretna djevojka

Svi smo barem jednom nosili ruksak, pogotovo kada smo se nalazili još u školskim klupama. Ovoga proljeća ruksaci su glavni hit među modnim dodacima, odnosno torbicama. Pogledate li neki modni program ili časopis, moći ćete primijetiti kako modeli, manekenke nose ruksake na revijama uz različite stilove.

Razlog tome je što su moderni ruksaci napravljeni za sve uzraste i stilove odjeće. Tako ih u prodaji možete naći u cvjetnim kombinacijama, traper uzorcima ili kožnim uzorcima koji djeluju vrlo klasično i elegantno.

Cvjetni uzorak ruksaka možete nositi na neku proljetnu haljinu koja je jednobojna ili u boji. Ako je haljina jednobojna, odaberite ruksak s nekim detaljima kako bi se bolje mogao isticati, a ako je haljina u više boja, šarena, odaberite ruksak koji je jedne boje kako ne biste izgledali prešareno.

Traper ruksake možete nositi uz kožne jakne, samo je bitno da boje previše ne odudaraju kako bi kombinacije bila što ljepše i zanimljivije. Također se možete odlučiti na traper tamnije i svjetlije nijanse, sve ovisi o vašoj boji odjeće.

Kožni ruksaci pristaju odlično poskovnim ženama i ženama koje više vole klasične i ležerne stilove. Odlična kombinacija kožnog ruksaka s odjećom je uskladiti ga prema cipelama ili nekim drugim modnim detaljima poput sata ili narukvice.

Vaš kožni ruksak će se tada prekrasno isticati te ćete biti prava gradska trendi djevojka ili žena.

Inače, ruksaci imaju i brojne prednosti za razliku od torbica. Jednostavno ih stavite na jedno rame i nemate brige oko njih jer su odlični za šetnje ili gradska putovanja.

Također, bolje stoje uz tijelo nego torbice jer su torbice sklone padanju te nakon dužeg nošenja u rukama postaju lagani teret.

Ruksaci su odličan izbor i ako imate malo dijete. Naime, torbice su često nepraktične za mame jer je dobro poznato da djeca trebaju njegu, hranu i ostalo. Ruksak je zato odmah nadohvat ruke, a usput ste i trendi mama.

Autor: A.B., Foto: michaeljung /Shutterstock