Najpopularniji nakit ove sezone

zlatni nakit

Svake sezone nastupaju neki noviteti koji su trendi ili neki komadi koji i dalje nastavljaju sa svojom senzualnošću te koji su pozitivno i vrlo lako prihvaćeni od strane trendsetera. Donosimo vam koji su sve komadi nakita popularni ove godine i što biste trebali nositi na sebi kako biste istaknuli sve svoje prednosti.

Za početak, bitno je da dobro razmislite što zaista volite i s čime se osjećati ugodno. Velik broj žena zna pogriješiti u odabiru nakitu već pri samome startu u kupovini te se zato često zna dogoditi da kupljeni nakit uopće ne nose ili su ga nosile samo par puta u životu.

Vrijeme je da stanete na kraj s time i saznate kako najbolje odabrati pravi nakit koji će vas skoro svakodnevno oduševljavati.

Preferirate li neku boju više od ostalih, nosite tu boju i u nakitu. Dajte i drugima do znanja kakve boje nosite kako niti oni ne bi slučajno pogriješili pri kupovini nakita za vas.

Pogledajte koju odjeću i obuću najviše imate na policama vašega ormara te tako pravilno uskladite nakit.

Moderni nakit ove sezone su ogrlice oko vrata ukrašene različitim privjescima. Odlično pristaju uz dekoltirane majice.

I dalje, kao i prošle godine, moderne su ogrlice u obliku lanca. Pravilo za njih glasi da što je veća ogrlica, tim je bolja.

Takve ogrlice savršeno pristaju uz majice koje nisu toliko dekoltirane ili koje se nalaze tik uz vrat s trendi natpisima.

Svoje ruke bi ove godine mogli ukrasiti s također lancima u obliku narukvica koje možete naći u zlatnim bojama. Zlatna boja super pristaje uz mnoge kombinacije te djeluje vrlo luksuzno i trendi.

Naušnice dolaze u različitim oblicima te su vrlo moderne one s raznobojnim perjem i cirkonima te ultra velike, viseće naušnice koje će zasigurno ukrasiti svako žensko uho.

Malene naušnice također nisu izašle iz mode te ih možemo naći u obliku bisera i velikih cirkona te su odlične zato za neke svečanije prilike.

Autor: A.B., Foto: Ben Heysv /Shutterstock