Kako kombinirati zlatni nakit

žena sa zlatnim nakitom
Žena sa zlatnim nakitom, Foto: Ben Heys/Shutterstock

Tijekom godina moglo se primjetiti kako su se modi trendovi mijenjali. Ponekad su to bili lagani prijelazi kada se teško mogla primjetiti neka velika razlika, a ponekad su to bili modeli koji su najvaljivali neko novo doba. Kako su se mijenjali trendovi koji se odnose na odjeću tako se mijenjala i situacija s nakitom. Tu se prije svega misli na popularnost samog materijala, odnosno na razne vrste zlata.

Možete primjetiti kako je nekada žuto zlato duže vrijeme zauzimalo modni vrh kod malo starijih generacija, dok se za bijelo zlato i prije srebro uglavnom odlučivala malo mlađa populacija. Jednostavno se može reći kako se na žuto zlato gledalo kao na mjerilo uspješnosti.

Posljednjih nekoliko godina bijelo zlato zauzelo je sam vrh popularnosti i to kod različitih dobnih skupina. Vrhunski modni dizajneri jednostavno su se odlučili za razne odjevne kombinacije koje su najbolje odgovarale uz bijelo zlato.

Međutim uz bijelo zlato svoje mjesto u samom vrhu opet je zauzelo i žuto zlato, odnosno žuti nakit. Za sve vas koji naginjete takvoj vrsti nakita slijedi nekoliko kratkih savjeta kako ga najbolje možete kombinirati.

Najbolje od svega što ga možete nositi u bilo koje doba dana, a to najviše ovisi o vašoj odjevnoj kombinaciji. Znači ako ste se odlučili za malo ležerniji poslovni look, slobodno se odlučite za ogrlicu, ili možda narukvicu koja će lijepo nadopuniti vaš izgled.

Prilikom nošenja zlatnog nakita potrudite se izbjegavati nošenje majica, vesti, haljina s preupadljivim uzorkom, jer će to jednostavno biti previše. Potrebno je znati kako je upravo zlatni nakit dovoljan da vas podigne, sve ostalo je previše.

Zlatni nakit kao da je stvoren za elegantan večernji look. Odlučite li se za njegovo nošenje slobodno uz elegantnu haljinu odabaerite možda naušnice i narukvicu s kojima ćete dobiti pravi zarvšetak svom odabiru za večernji izlazak.

Autor: S.Š.  Foto: Ben Heys/Shutterstock