Kragne, pravi modni dodatak

djevojka s kragnom
Djevojka s kragnom, Foto: Yana Zastolskaya/Shutterstock

Želite biti primjećeni, odnosno želite malo modno eksperimentirati, nije problem budući da iz svijeta vrhunske mode neprekidno dolaze nove stvari, koje možete ili prihvatiti, ili odbiti. Naravno ako želite poslušati stručnjake da ćete prihvatiti ono što dolazi i to isto uklopiti u svoj stil odijevanja. Kragne su još jedan modni dodatak koji je ujedno šokirao, ali isto tako i zadivio skoro sve modne znalce.

Za sve one koji ne znaju radi se o modnom ukrasu, pravom modnom dodatku koji predstavlja onaj završni rez, finalnu notu vašem izgledu. Najbolje od svega što se mogu kombinirati za brojne situacije.

Dakle kragne možete nositi kao završetak svom modnom odabiru, kao svojevrsni ukras bilo da se radi o haljini, možda malo elegantnijoj košulji, ili tunici. Potrebno je napomenuti kako se kragna mora uskladiti sa svim ostalim što na sebe odjenete.

Pogledate li malo bolje po dućanima možete primjetiti kako se kreću razni modeli kao što su metalne, kožne i platnene kragne. Upravo te kragne dolaze u jednoj boji, ili sa zanimljivim detaljima, koji se vama sviđa.

Kragna najviše dolazi do izražaja kada na sebe odjenete haljinu jednostavnije boje, odnono ako se odlučite za malo neutralniju nijansu. Isto tako dobro odgovara na raznim haljinama na kojima uglavnom prevladavaju veseli uzorci.

Kao i kod svega tako ni ovdje ne smijete pretjerivati i na sebe stavljati previše boja. Sve ovisi o tome što zapravo želite istaknuti, a ako bi kragna trebala igrati ulogu nakita koji podiže, tada svakako vodite računa o tome da je odjeća malo jednostavnija.

Autor: S.Š. Foto: Yana Zastolskaya/Shutterstock