Kako da veza potraje

ljubavni par u krevetu

Kako bi vaša veza bila sretna i puna ljubavi, važno je obratiti pažnju na sitnice. Uvijek se potrudite oko voljene osobe pa čak i onda kada već dugo godina budete u vezi.

Niti jedna veza se ne može održati sama od sebe te se oba partnera moraju truditi cijelo vrijeme. Važno je partneru dati do znanja da ga volite, a to nećete moći samo uz pomoć riječi volim te, nego i uz neke druge rečenice, koje morate izgovarati svome partneru ako želite da zna koliko ga volite.

Partneri koji su svojim polovicama spremni reći da su se spremni žrtvovati za njih, će u punom smislu pokazati koliko im je stalo do njihove veze i ljubavi. Žrtva znači nesebičnost, a to je ključ za dugotrajnu vezu. Svatko tko je spreman biti uz partnera u svakoj životnoj situaciji pa čak i onda kada nitko nije, je vrijedan ljubavi.

Podrška je druga stvar koja je vrlo važna u svakoj vezi. Svakom partneru je važna podrška njegove polovice, posebice onda kada mu je vrlo potrebna. Podrška znači da iza sebe uvijek imate nekoga tko vam čuva leđa, da nikada niste sami pa se nikada tako niti nećete osjećati.

Recite svome partneru da ste njegovi te da ste mu predani u potpunosti. Nema partnera koji ovo ne bi volio znati, i čuti s vremena na vrijeme. Dajte svojoj polovici do znanja da vam je on/ona vaš prioritet u životu. Pokažite partneru koliko vam je stalo do vaše veze, te da ćete uvijek raditi na vašoj vezi i ljubavi jer želite da traje zauvijek.

Ako vas je partner povrijedio, a vi ste mu oprostili, dajte mu to do znanja. Neka zna da vas je povrijedio, ali da mu opraštate, jer samo tako će partner moći i vama oprostiti za stvari kojima ste vi njega povrijedili.

Dajte svome partneru do znanja da ga poštujete, i neka on to osjeti u svakom trenutku kako bi vaša veza mogla uspjeti. Neka vaš partner zna da su za vas njegovi snovi i želje jednako važni kao i vaši te da ćete ih uvijek poštovati.

Autor: A.Z., Foto: Pressmaster/Shutterstock