Što muškarce odbija kod žena

što muškarce odbija

Ponekad i najljepša žena na svijetu može odbiti pojedinog muškarca. Kao što je poznato, nije sve u ljepoti i muškarci vrlo često za svoju ženu odaberu onu prosječnog izgleda, ali drugih kvaliteta. Što muškarce najviše odbija kod žena?

Muškarci jednostavno ne vole žene kojima su muškarci krivi za sve loše što im se može dogoditi. Takve žene nimalo ne privlače muškarce, dapače stvaraju veliku odbojnost. Iako muškarce privlače uspješne i poduzetne žene, oni nimalo ne vole pretjerane karijeristice. Karijeristice su čitav svoj život predale poslu, samo o njemu razmišljaju, ostaju preko radnog vremena u uredu, zapostavljaju svoju obitelj…

Muškarcima se takve žene nimalo ne sviđaju, jer njima treba žena s kojom će provoditi vrijeme, koja će mu biti potpora, oslonac, koja će mu pružiti ljubav i pažnju. Simpatične žene su najčešće najprivlačnije muškarcima.

Kada se susretnu sa zlobnicom i zlonamjernom ženom, koja samo kuje planove da nekome naškodi, oni bježe od nje. Žena mora imati svoj stav i karakter, ali mora biti dobra, simpatična i tako će dobiti najviše simpatija muškaraca. Nikada nemojte glumiti pred muškarcima i pretvarati se da ste nešto što zapravo niste.

Vi niste glumica u filmu, a muškarci vole normalne i realne djevojke, koje su zapravo vrlo jednostavne. Ono što muškarci najviše mrze kod žena je neurednost. Nitko ne voli neuredne žene, a muškarci vole da žena drži do sebe i da drži do svoje kuće. Urednost je vrlo bitna.

Muškarce jako privlače žene koje će ih slušati, savjetovati. Ne vole one žene koje neprestano pričaju i ne mogu doći do riječi pored njih. Jedna velika mana koja muškarce odbija je pretjerana ljubomora i opsesivnost. Oni ne mogu podnijeti da netko strepi nad njima i provjerava svaki korak.

Povjerenje je temelj svake veze. Nemojte biti zanovijetalo i stalno prigovarati, biti nezadovoljna i puna negativnosti. Muškarci vole pozitivne i optimistične žene.

Ako želite privući nekog muškarca morate imati poštovanja prema njemu, njegovim prijateljima, obitelji, sve što on voli. Nepoštivanje je vrlo loše i može biti odbojno. Prihvatite muškarca onakav kakav je. Budite tolerantna i puna razumijevanja. Uvijek nasmijana usprkos svemu i puna optimizma.

Autor: M.Š., Foto: Nejron Photo/Shutterstock