G.I. Joe Osveta

borba
G.I. Joe Osveta, Foto: Blitz

G.I. Joe predstavlja prave američke junake temeljene na akcijskim figuricama koje su prenešene prvo u strip da bi 2009. godine oživjele na velikom platnu u obliku filma G.I. Joe: Kobrin uzlet. Film je ostvario sva očekivanja redatelja i cjelokupne glumačke postave koja se odlučila na snimanje još jednog filma ispunjenog adrenalinom i akcijom.

Kobrin uzlet dao je jasna naznanja kako će vrlo brzo krenuti snimanje nastavka za sve ljubitelje pravih junaka kako su ih opisali prvo urednici Marvel stripa, a onda i redatelj u svom filmskom uradku.

Godine 2009. film se pojavio u kinima s odličnim glumcima koji su mogli garantirati samo dobru zabavu. Za sve mlade dame i one koje vole vidjeti lijepo lice Chaning Tatum je bio kao lijek na ranu, a ne treba izostaviti ni Siennu Miller i Dennisa Quaida.

Redatelj Stephen Summers već nas je bio počastio naslovima kao što su “Mumija” i “Povratak mumije” što je bio i više nego dobar razlog da i od ovog filma očekujemo vrhunsku zabavu. Film je zaradio preko 300 milijuna dolara.

Sada opet svi imamo priliku uživati u nastavku ovog popularnog filma. Za razliku od prethodnog koji je režirao Stephen Summers u sljedećem nastavku poznatijem pod nazivom G.I. Joe: Osveta, redateljske palice ovog se puta prihvatio John M. Chu.

John M. Chu snimio je nekoliko odličnih filmova malo drugačijeg žanra kao što su Step up 2 i Step up 3D. Ovdje se okušao u akcijskom žanru s malo dodataka sf-a. Sve u svemu odlučio je snimiti pravu adrenalinsku avanturu.

U novom filmu ponovno se okuplja poznata ekipa s glumcima kao što je Chaning Tatum, s tim da se ovog puta pojavljuje i Bruce Willis te Dwayne Johnson kao prava potvrda odličnoj zabavi.

Posebna postrojba i ovog se puta mora suočiti sa starim neprijateljima iz reda Kobre, a osim toga nova prijetnja dolazi i iz redova predsjednika Amerike. Kao i svaki nastavak tako i ovaj nudi još više akcije i puno novih negativaca. Zabava zajamčena!

Autor: S.Š. Foto: Blitz