Frizure za posao

spuštena punđa

Ustali ste se iz kreveta, doručkovali i vrijeme je da se spremite za posao? Nemate puno vremena, ali ne možete izaći bez da ste učinili nešto sa svojom kosom? Poslovni look zahtijeva određeni stil koji se najviše oslanja na diskreciju i eleganciju. Slijede najbolje frizure za posao.

Najbolji poslovni izgled ovisit će o tome postoji li dress code ili ne. Ukoliko ne postoje pravila kako trebate izgledati, na raspolaganju imate različite stilove kako frizura tako i make upa te odjeće.

Za sve one koji trebaju izgledati pristojno bez dubokog dekoltea i frizure koja izgleda kao da ste zalutali s neke punk zabave, slijedi nekoliko korisnih informacija. Pritom ne treba zaboraviti na poslovni make up.

Frizure za posao

Nakon što ste pobrinuli za odjeću kao i šminku, vrijeme je da se okrenete najboljim modnim kombinacijama, bilo da se radi o odijelu ili možda opuštenijoj varijanti suknje, majice i sakoa.

Žene s dugom kosom imaju više izbora i ne moraju uvijek nositi istu frizuru. Ako nemate vremena jer ste se digli prekasno, možete složiti spuštenu punđu.

Za nju vam treba svega nekoliko minuta. Počešljajte se i napravite punđu uz pomoć tanke gumice. Jednostavna i casual punđa bit će odlično rješenje za bilo koji poslovni look, ozbiljniji i elegantniji te opušteniji. Punđu možete složiti tako da vam se razdjeljak nalazi na sredini ili da zaližete cijeli gornji dio.

Na posao možete doći elegantni i prekrasni uz nekoliko slatkih loknica. Nije potrebno provesti sat vremena ispred ogledala kako bi postigli romantičnu frizuru. Uzmite nekoliko pramenova, omotajte ih uvijačem ili peglom, a za kraj pokupite prednji dio kose i zakačite ukosnicama.

Kada nemate ideju kako bi se dotjerali za posao počešljajte se na stranu i napravite razdjeljak. Uzmite ukosnicu i stavite kako bi vam držala kosu. Ovako ćete dobit jednostavnu i elegantnu frizuru na stranu kakvu vole nositi slavne glumice i pjevačice.

Visoki rep je odlično rješenje kada nemate ideju i kada vam se sve ostalo čini pretjeranim. Počešljajte se tako da nema zapetljanaca, skupite kosu u rep i zavežite tankom gumicom. Za još bolji dojam uzmite pramen kose i omotajte oko gumice. Neka vaš izgled na poslu bude savršen.

Odlučite se za frizuru koja će vam najbolje odgovarati i pritom istaknuti sve prednosti. Na kraju pogledajte video koji će vam pomoći da složite jednostavnu frizuru koju možete nositi i na posao.

Autor: S.Š., Foto: paffy/Shutterstock