Kako ostaviti dobar dojam kod cure

Mladi par, Foto: Edyta Pawlowska/Shutterstock

Iako neki smatraju da su djevojke i žene jako zahtjevne, većina to poriče jer smatra da jednostavno znaju što žele i da neće tolerirati svakakvo ponašanje. Kada je jednom dobro upoznate, ne bi vam trebalo biti previše teško održati kvalitetnu vezu. Dobra ljubavna veza temelji se na razumijevanju, uvažavanju partnerovih potreba, strpljenju i kompromisu pa ako sve to ne možete pružiti, možda bolje da niti ne ulazite u vezu jer niste spremni.

U nastavku donosimo neke općenite trikove kojima ćete ostaviti dobar dojam kod gotovo svake djevojke. Slijedite ih i uspjeh vam je zagarantiran.

Usredotočite se na nju

Ako se okrećete za svakom djevojkom na ulici, a pogled vam leti uokolo, znači da ste nervozni ili jednostavno nemate srama. Ako djevojka primijeti da gledate često na mobitel, u druge djevojke i ljude, vjerojatno će pomisliti da niste dovoljno usmjereni na nju jer vam nije zanimljiva. Suzdržite se od pogledavanja drugih osoba i koncentrirajte se na razgovor s njom. Pratite razgovor i gledajte je s divljenjem. Samo tako moći ćete ostaviti dobar dojam.

Budite prirodni

Nitko ne voli usiljeno ponašanje, smijanje i dosadne priče koje nisu nimalo smiješne nikome osim vama. Radije zadržite prirodan dojam i ponašajte se uobičajeno. Izbjegavajte pričati poput loše kopije nekog velikog zavodnika. Djevojke će to odmah prozreti i poželjet će vas više nikada ne vidjeti.

Nitko nije savršen

Isto kao što ni ona nije savršena, tako niste niti vi. Nemojte se uzalud truditi biti savršeni jer žene će znati da glumite i pretjerujete, a u najgorem slučaju i da lažete. A nitko ne želi imati posla s lažljivcem, zar ne?

Igrajte na kartu humora

Neka humor bude vaše najjače oružje. Jednom kada uspijete izazvati humor na njezinom licu, znat ćete da ste već na pola puta da osvojite i njezino srce. Pripazite da u početku ne pretjerate, krenite polako i u hodu ćete saznati što joj je zabavno.

Budite nasmiješeni

Koliko god vam je situacija možda napete i nimalo laka i ugodna, zadržite osmijeh na licu. Nitko ne voli ozbiljne mrguda, stoga nabacite osmijeh i upotrijebite sav svoj šarm.

Pokažite zanimanje

Postavite dodatna pitanja na njezinu priču i pokažite zanimanje. Nagnite se, pogledajte je u oči i slušajte je sa zanimanjem i divljenjem. Nakon nekoliko spojeva, primite je nježno za ruku.

Nemojte biti naporni

Možda su vama vaše teme jako zanimljive, ali ako ste upravo ispričali jednu priču, ne morate se odmah prebaciti na drugu. Možda je sada vrijeme da i ona nešto kaže o sebi. Isto tako, izbjegavajte stalno pričati o istoj temi.

Dobar dojam kod djevojke se može lako postići ako joj posvetite dovoljno vremena, zanimanja i pažnje. Pričajte o temama koje je vesele i budite pažljivi i obzirni. Izbjegavajte napadno ponašanje i konstantno slanje poruka. Budite uporni, pokažite zanimanje, ali pripazite da ne pretjerate. Nitko ne voli imati posla s očajnim muškarcem koji ostavlja dojam kao da nema svoj život.

Autor: M.L., Foto: Edyta Pawlowska/Shutterstock