Najveće ženske tajne – naučite ih i budite oprezni

Tajnovita djevojka, Foto: Darren Baker/Shutterstock

Ženama se često pripisuje tajanstvenost i čuvanje tajni samo za sebe. Njih ne dijele niti u najintimnijim vezama. Iako se žene međusobno razlikuju, postoje tajne koje ih spajaju. Gotovo sve imaju tajne koje su im zajedničke. U nastavku donosimo sve ženske tajne. Razotkrijte ih s nama i konačno shvatite sve navike i moguće postupke žena. Ove tajne će pomoći svim muškarcima da bolje razumiju žene.

Čuvaju ljubavne uspomene

Bez obzira radi li se o platonskoj ljubavnoj vezi iz osnovne ili srednje škole ili je riječ o muškarcu koji je slomio njihovo srce, žene čuvaju ljubavna pisma, poruke i poklone. Sve to ih podsjeti na lijepe trenutke i osjećaje kada su bile voljene.

Ponekad mrze svoje partnere

Iako znaju da je za moguće probleme u vezi potrebno dvoje i da nisu uvijek za sve krivi muškarci, žene im često pripisuju svu krivnju te je u nekim trenucima čak i potajno mrze.

Sve će učiniti za dobar izgled

Muškarci niti ne sanjaju što će sve jedna žena učiniti kako bi dobro izgledala. Steznici, tajice, crna boja, push up grudnjaci i hlače za podizanje stražnjice njezini su najbolji prijatelji. A muškarci? Muškarci nemaju pojma o tome i misle da je njihova djevojka najljepša na svijetu.

Vole imati uvid u partnerov online život

Ne postoji žena koja ne bi voljela saznati partneru lozinku za Facebook ili e-mail. Ponekad se muškarci neoprezno odjave ili se lozinka automatski zapamti, što ženama olakšava uvid u partnerove radnje na Internetu.

Nikada neće odbiti poklone

Kada žena kaže da joj nisu biti partnerovi pokloni, obično ne govori istinu. Ne, to ne znači da su isključivo sve žene materijalna bića, već vole male znakove pažnje. Vole kada ih partner iznenadi sitnicom s putovanja ili kada joj bez razloga pokloni buket ruža.

Žene su velike sanjalice

U tišini noći žene često razmišljaju o svom životu i o onom što žele postići. Tada sanjare i o događajima za koje znaju da se možda nikada neće dogoditi. Sanjaju o tome da gostuju u popularnim kulinarskim emisijama ili da je njihova omiljena ljubavna pjesma napisana samo za njih.

Pobjeđuju u svim svađama

Sve ono što se ne usude učiniti u stvarnom životu, zamišljaju u realnom. Zamišljaju kako se svađaju s napornom kolegicom s posla, kako se obračunavaju sa svekrvom ili dosadnom susjednom koja gura nos gdje joj nije mjesto. I uvijek u tim svađama pobjeđuju.

Skrivaju novu odjeću

O svojim čestim izletima u shopping ne obavještavaju muškarce, već ih provode u tajnosti. Njihovo tajno ime za shopping su obveze koje moraju učiniti. A kada ih muškarac upita je li to ona nosi novu suknju ili košulju, uvijek govore su je nabavile ranije i da su oni krivi što je nisu primijetili.

Vole biti voljene

Iznenadan zagrljaj, poljubac ili poruka od muškarca kojeg vole, popravit će im i najgori dan. Iako neće priznati, to je ono što ih pokreće i što vole više od ičega. Ne postoji toliko loš dan koliko ga ne može popraviti poruka osobe koje vole.

Vole biti neuredne

Iako pred muškarcima ostavljaju dojam dama, kada su same, ponekad vole biti neuredne. Tada ostavljaju robu na podu, jedu pekmez sa žlicom i ližu omot čokolade. Ponekad im treba ispušni ventil i trenuci opuštanja.

Sada kada ste otkrili sve ženske tajne, vjerojatno ćete lakše razumjeti žene i biti uspješniji kod zavođenja i održavanja dugih veza. Žene nisu komplicirane, a jednom kada ih shvatite i date im ono što im je potrebno, nikada neće tražiti drugog muškarca i uvijek će vam biti vjerne.

Autor: M.L., Foto: Darren Baker/Shutterstock