Brazilsko feniranje kose

brazilsko feniranje

Brazilsko feniranje postalo je apsolutni hit u svijetu, a svoju kosu na taj način tretiraju mnoge poznate osobe. Pa čak je i kod nas već postalo ultra popularno brazilsko feniranje, a koriste ga i mlađe i starije osobe. Ako se još uvijek pitate što je to točno, ne brinite sve ćemo vam pojasniti u nastavku.

Brazilsko feniranje idealno je za svakoga tko ima problema sa oštećenom, tretiranom ili neposlušnom kosom. Nakon tretiranja kose brazilskim feniranjem, kosa će vam biti sjajna, podatna, mekana i zdrava, jednostavno savršena!

Brazilsko feniranje ustvari je keratinski tretman, koji je idealna za sve vrste kose i za sve vrste oštećenja kose. On je najnapredniji, najefikasniji i najbrži tretman na svijetu! Najbolje od svega je što svoj učinak ne umanjuje na jako oštećenoj kosi, nego je naprotiv još bolji, na najoštećenijoj kosi keratinski tretman pokazuje najbolje rezultate.

Nanokeratinski sustav

Nanokeratinski sustav je sustav koji kroti neposlušnu i valovitu kosu, zaglađujući njene vlasi. Osim što ovom vrstom tretmana vaša kosa izgleda prirodno, to neće biti kratkoročno, ovaj tretman ostavlja učinak na vašoj kosi i do 4 mjeseca, a kosa će izgledati kao da ste došli od frizera. Nanokeratinski sustav kosi pruža vlagu i stvara zaštitu od toksičnih elemenata iz okoline.

Tretirati možete sve boje i tipove kose, a najzahvalnija biti će vam oštećena kosa, kojoj će brazilsko feniranje svojom dubinskom sposobnosti prodiranja u kosu putem pare, čestice ispuniti sva oštećena područja vlasi. Nakon ispunjavanja oštećenje kose putem pare, čestice se zatvaraju u kosu tvoreći na taj način netopivi i trajni keratin koji je isti kao i prirodan keratin.

Nanokeratinski sustav kosristi monomolekularni keratin koji se dobiva bikemijskim putem, što znači da milijuni molekula keratina stanu na vršak jedne igle. Nanokeratinski sustav u potpunosti je siguran i ne sadrži formaldehide, a četiri dana nakon tretmana trebate izbjegavati izlaganje kose vlazi, vezati kosu u punđu, pletenice ili repove, pranje i korištenje proizvoda za oblikovanje kose. Nanokeratinski proizvodi ostavljaju savršene rezultate na svim tipovima kose, a najbolje djeluju na najoštećenijoj kosi, kosi koja je tretirana kemikalijama.

Ova vrsta terapije za kosu pogodna je za sve boje kose, a preporuča se napraviti odmah nakon bojenja kose, jer će zbog nanokeratina boja biti sjajnija i dugotrajnija. Ako je vaša kosa jedna od onih koja je dugo niz godina bila tretirana, nemojte puno razmišljati. Sada znate što je brazilsko feniranje, pa joj to i priuštite, sigurno je to zaslužila. A osim što će vam kosa biti zahvalna, vi ćete biti jako zadovoljni svakim pogledom u ogledalo.

Autor: A.Z., Foto: Inga Ivanova/Shutterstock