Animal print na sandalama

životinjski print
Životinjski print, Foto: Julie Franke/Shutterstock

Oh vrući ljetni dani, užarene gradske ulice. Nije lako biti moderna, lijepa i dotjerana kada se živa u termometru nemilosrdno penje. Samo tražimo hlad, hladna pića i orošene čaše u kojima zvecka led, dobro društvo i lagane teme. Odabir odjeće za prvi krug pakla nije nimalo lak zadatak. U što da se omotate ako vam je vruće i u vlastitoj koži? Rješenje je u bijeloj boji i laganim prirodnim tkaninama koje će dopustiti koži da diše.

No, to nije jedini problem. Što je sa obućom? Ako ste tip djevojke koji se najčešće može vidjeti u tenisicama, za njih je postalo jednostavno prevruće. Čak i ako su one platnene osjetiti ćete kako se pregrijavate. Ako ste dama koja većinu vremena provodi u salonkama, to ćete također morati promijeniti. Odgovor je u sandalama. Bile one sa otvorenim prstom, one sa tankim ili debelim remenčićima, potpuno ravne, sa punom petom ili onom tanjom to nema veze.

Veliki dio topline gubimo i zadržavamo upravo na polovima tijela. Zato se zimi toliko toplije osjećamo kada stavimo kapu i pokrijemo tjeme i zato vam je majka uvijek govorila da ne hodate bose po hladnim pločicama jer je istina da se toplina ubrzano gubi putem stopala.

Stoga, najbolji način da se rashladite je upravo da ne opteretite stopala nepotrebnim slojevima. Odaberite sandale koje vam najviše odgovaraju. Možda će vaš izbor biti gladijatorke sandale, možda one na nisku petu i decentni ramenčić, možda one sa punom plutenom petom.

Koje god odabrale neka na sebi imaju potpuno moderni životinjski uzorak. Zebra koja se ponosno razmeće svojim prugama, piton koji se stegnuo oko gležnjeva ili pak leopard koji vreba na golubove podno nogu.

Životinjski uzorak na sandalama zaigran je, odvažan i ne pokazuje znakove da će uskoro izaći iz mode. Ove animalne cipele ukombinirajte sa decentnijom odjevnom kombinacijom sačinjenom od neutralnijih komada i ubacite neki zgodan detalj poput slamnatog šešira. Pronađite životinju u sebi.

 Autor: L.K.  Foto: Julie Franke/Shutterstock