Kako razotkriti žene – naučite što žene skrivaju od vas


U vezi ste ali niste sigurni da li vam je vaša druga polovica iskrena. Vjeruje se kako ne postoji veći osjećaj frustracije od onog kada niste sigurni da li ja vaša draga pouzdana, odnosno skriva li neke tajne koje vi nikada neće saznati, a koje bi mogli utjecati na kvalitetu vaše veze.

Kako razotkriti žene, Foto: Refat/Shutterstock

Bivši dečki

Tema koja se veže uz bivše dečke uglavnom je zabranjena. Sva pitanja vezana uz ovu temu uglavnom su obilježena negativnom energijom i rasprave nikada ne završe u prijateljskom ozračju. Događa se da neke žene jednostavno ne mogu zaboraviti svoje bivše ljubavi, a mogu ih i kontaktirat bez vašeg znanja.

Samozadovoljavanje

Zanima vas da li vaša draga masturbira? Prema posljednjim istraživanjima pokazalo se da se velik broj žena i dalje samozadovoljava unatoč tome što su zadovoljne svojim seksualnim životom. Naravno bez vašeg znanja.

Filmovi za odrasle

Pogrešan je način razmišljanja da samo muškarci vole pogledati pornić. Njih vole pogledati i žene samo ne u tolikoj mjeri. U glavnom se radi o situacijama kada žena više nije toliko zadovoljna seksualnim životom zbog čega ponekad zna otići na “zabranjene” stranice.

Gledanje drugih frajera

Ne gledaju samo muškarci druge komade. To isto rade i žene samo puno suptilnije. Naravno da vam vaša draga neće priznati ako joj se malo sviđa neki vaš frend, jer bi vas to itekako moglo zaboljeti. Nekad je najbolje neke stvari ignorirati, jer bi istina mogla biti previše bolna.

Neiskrenost u seksu

Mnogo žena je s vremena na vrijeme neiskreno kad je u pitanju zadovoljstvo seksom. Često znaju pretjerati u hvaljenju partnera samo kako bi mu udovoljile. I dok vi mislite kako ste pravi loverboy u krevetu, istina zna biti potpuno drugačija – vjerojatno je i vaš zadnji intiman odnos bio samo još jedan u nizu loše odigranih i sramotnih partija. No, zbog mira u kući… ona će reći da je bilo savršeno.

[plista_widget]?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *