Tehnike lizanja ili kunilingusa

muškarac i žena u krevetu

Iako se o oralnom zadovoljavanju muškaraca puno više priča i piše, muškarci se sve više zanimaju i za to kako oralno zadovoljiti ženu. Oralno zadovoljavanje žene ili kunilingus još je dosta neistraženo, a razlog tomu je možda i taj da muškarci baš i ne vole pričati pa čak ni oko toga što njihova partnerica najviše voli. Vjerojatno to ne utječe dobro na njihov ego, no vremena se mijenjaju pa se tako i muškarci, srećom, sve više zanimaju koje su najbolje tehnike oralnog zadovoljavanja žene.

Neki muškarci imaju otpor prema oralnom zadovoljavanju žena zbog mirisa i okusa njezinog spolovila. I neke žene se čak osjećaju nelagodno. Rješenje postoji, a to je da se prije oralnog seksa istuširate. To bi trebalo ohrabriti i vas i vašeg partnera te vas odvesti u neku drugu dimenziju seksa.

Pružite li partnerici oralni seks, ona će to itekako znati cijeniti i vi ćete za nju biti onaj najbolji. No, bitno je znati i pronaći pravi ritam između lizanja, usisavanja i vlažnosti, odnosno sline iz vaših ustiju.

Zato smo mi tu jer smo istražili što žene vole i koji je najbolji način oralnog zadovoljavanja žena. Primijenite ove tehnike oralnog zadovoljavanja žene i uspjeh će biti zajamčen. Uz to, isprobajte u isto vrijeme i najbolje poze za oralni seks i prepustite se strastima.

Tehnike oralnog zadovoljavanja žena

Za razliku od muškaraca, kod oralnog seksa kod žena treba krenuti polako i nježno. Žene ne vole grubi i čvrsti stisak klitorisa niti grubo guranje prstiju u vaginu. Time biste mogli postići kontra efekt.

Dakle, krenite polako. Žene vole vidjeti kako parter uživa u njezinom tijelu. Za početak krenite lagano jezikom od ulaska vagine prema klitorisu. Opustite se i prepustite čarima žene. Jezik je u ovom slučaju glavni akter pa iskoristite sve njegove mogućnosti. Pošto penisom ne možete sve što možete jezikom, bacite se na istraživanje vagine i klitorisa. Ližite vaginu i klitoris nježno istražujući sve njihove dijelove. Redovito mijenjajte ritam te čvrstoću. Kada se želite nešto duže zadržati na određenom području, stisnite jezik čvršće, a kada želite lizati njegove okolne dijelove, opustite ga.

Pripazite da ne odlutate predaleko od klitorisa. Vraćajte mu se često jer on je kod većine žena najbitniji za postizanje orgazma. Ipak, i ovdje su bitni stisak i količina. Pripazite da vam pristup ne bude previše agresivan jer bi to moglo rezultirati nelagodnom. Važno je krenuti polako te s vremenom sve više pojačavati i ubrzavati pritisak. Gledajte i osluškujte partnericu jer to vas može voditi direktno do njezinog vrhunca.

Žene savjetuju da se pozabavite više lizanjem oko klitorisa, odnosno da u lizanje uključite i međicu, stidne usne i sve ostale dijelove ženskog spolnog organa koji mogu pružiti užitak. Direktno po klitorisu ližite samo onda kada ona bude jako uzbuđena, ali nikada ne prejako jer je on jako osjetljiv i većina žena ne podnosi njegovo jako nadraživanje.

Nakon što ste se pozabavili lizanje klitorisa, pokušajte ga usisati i odmah ga otpustite. Obuhvatite cijeli klitoris ustima nježno ližući jezikom njegove vanjske dijelove. Ovo će je baciti u trans. Pripazite na zube. Nikako ni u kojem trenutku ne biste trebali upotrebljavati zube.

Na kraju, upotrijebiti i prste. Dok ližete klitoris nježno ga masirajte i prstima te kada osjetite da bi mogla svršiti polako počnite prstima penetrirati u njezinu vaginu. U ovom trenutku bitno je da budete izuzetno pažljivi jer je vagina jako osjetljiva i svaki grubi ili prebrzi pokret prstima mogao bi negativno utjecati na njezino zadovoljstvo.

Velik broj žena tvrdi da obožavaju kada im muškarac za vrijeme oralnog zadovoljavanja gurne prst u anus. Zašto ne biste pokušali i vi? Ali ispočetka budite oprezni jer ovo ne voli svaka žena. Ako po pokretima njezinog tijela vidite da na ovo ne reagira dobro, odmah odustanite.

Kada žena doživi orgazam, odmah zaustavite bilo kakvo dodirivanje klitorisa. Mnogi muškarci ne slušaju žene i unatoč tome što ih ona moli da prestanu s dodirivanjem kada doživi orgazam, oni ne odustaju. No, ženama to nije ni najmanje uzbudljivo, iako vam se čini da bi joj to moglo pasati. Klitoris nakon orgazma, ili čak još neposredno prije, postaje jako osjetljiv, toliko osjetljiv da bilo kakvo dodirivanje ili nadraživanje jako smeta i ni najmanje ne donosi daljnje uzbuđenje. Dakle, kada vas moli da se zaustavite, poslušajte je i učinite to. Želite li još, nema problema! Pričekajte nekoliko minuta dok klitoris ponovo postane potpuno neosjetljiv i  kada dobijete zeleno svjetlo od vaše partnerice krenite ispočetka.

Kada sve ovo izvedete na pravi način, vaša partnerica doživjet će najbolji orgazam, a vi ćete iskusiti najveći afrodizijak u svojim ustima. Za ženu nema boljeg osjećaja od postizanja orgazma na ovaj način jer se izvodi direktnom stimulacijom klitorisa. Slijedite ove korake i postanite pravi stručnjak u kunilingusu nakon kojeg će vaša partnerica tražiti još i još i još… A sada ste vi na redu. Uputite je u vrhunski felacio i zaboravite na stvarni svijet.

Autor: M.L., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock