Šljokice na kupaćem kostimu

kupaći kostim sa šljokicama
Kupaći kostim sa šljokicama, Foto: EugeneF/Shutterstock

Sunce prži, 30 je u hladu, imate li kojim slučajem na balkonu pločice one su se usijale do točke na kojoj na njima možete raditi omlet. Pogledate li sa balkona na gradske krovove vidite golubove koji napola drijemaju, sakrivaju se u sjeni dimnjaka, a sa crijepova se diže vrući zrak koji izvrće sliku.

Da, stigao je taj dan. U gradu je postalo nesnosno. Otpuhnite prašinu sa kovčega. Stanite pred njega u pozu Petar Pan i razmislite što ćete sve u njega potrpati za odmor iz snova. Ako ste muškarac, pakirate se tako da stanete ispred ormara, uzmete po jednu stvar od svega, bacite to u kovčeg, bacite na to jedan ručnik i sunčane naočale i spremni ste. U vrijeme koje je potrebno muškarcu da ovo napravi žena je tek pronašla olovku i papir da napravi popis svih onih stvari koje su joj potrebne.

Dakle  tunike, lanene hlače, vruće hlačice, ručnici, pareo, krema za sunčanje i nakon sunčanja, poseban faktor za lice, sredstvo za zaštitu kose od sunčeva zračenja, točan broj donjeg rublja, poneka deblja stvar ako iznenada okrene na buru i još tisuće malih sitnica. No kako to obično biva kada pokušavamo sagledati ovako veliku sliku i planirati svoj život za sljedeća dva tjedna ili 10 dana zaboravimo ono najbitnije. Jeste li ikada završili na putovanju bez četkice za zube, ali ste imali sa sobom 6 pari cipela.

Stvar koja vam najviše treba je upravo kupaći kostim, a on će se naći zadnji na popisu. No kakav odabrati? Zašto ove godine ne biste bili apsolutno zamijećeni? Znamo da ste možda nesigurne zbog nekih stvari na svome tijelu, ali ako ga zavolite same zavoljet će ga i drugi. To je jedini način. Zato ponosno pokažite svaku svoju oblinu. Posipajte svoj kostim šljokicama i hvatajte sunčeve zrake gdje stignete.

Bitno je odabrati kroj koji će laskati vašoj figuri i istaknuti ono najbolje, šljokice su samo šećer na krafni. One jednostavno privlače poglede gdje god se zateknete jer je oku uvijek zanimljivo ono što je razigrano i nestatično. Odaberite boju koja odgovara vašoj puti, tamnopute djevojke odlčilno izgledaju u crnom ili crvenom dok bi ovako tamne šljokice mogle progutati krhke plavuše. Bijeli, bež ili svijetloplavi kupaći kostim sa šljokicama upravo je ono što će najbolje istaknuti ten i boju kose svijetlije žene. Zamislite još kada koža potamni. Božanstveno. Želimo vam ugodne trenutke na plaži.

 Autor: L.K.  Foto: EugeneF/Shutterstock