Skidanje grudnjaka – tehnike s jednom rukom

skidanje grudnjaka

Da bi uopće krenuli skidati grudnjak postoji nekoliko predradnji koje obavezno morate obaviti. Ruke moraju biti zagrijane. Ući pod majicu drage sa hladnom rukom je fatalna greška na samom početku. Niti je ugodno, a može povećati nervozu (pogotovo ako po prvi put sami skidate grudnjak). S obzirom da ćete preko majice teško vidjeti otkapča li se grudnjak sprijeda ili straga, nježno joj milujte grudi. Ako napipate plastičnu kopču sprijeda, tada se tu grudnjak i otkapča, no ako je nema naprijed, razumljivo – otkapča se straga.

Nakon toga lagano uđite rukom odozdo ispod njene majice i napipajte tvrđi dio tkanine na grudnjaku (ako se radi o stražnjoj kopči, ona se nalazi na sredini leđa).

Grudnjak sa kopčom na kukice

Najčešći grudnjak koji koristi ženska populacija je upravo ovaj tip grudnjaka. Najgori primjerci imaju četiri kukice, dok standardni imaju dvije. Pristupite kopči tako da nježno zavučete ruku pod istu i na donji dio kopče postavite srednji prst, a sa gornje strane je fiksirajte kašiprstom. Palcem pomaknite gornji dio kopče na koju god stranu se već otkopčava, približavajući drugu stranu kažiprstom i srednjim prstom.  Nemojte ispuštati kopču dok god niste sigurni da je grudnjak otkopčan. Ako ispustite kopču, a jedna kukica ostane i dalje zakopčana, teško ćete skinuti grudnjak jednom rukom.

Grudnjak sa kopčom “gore-dolje”

Kopča gore-dolje rijetko se nalazi na grudnjacima novije proizvodnje, ali je česta kod kupaćih kostima. Ponovite postupak fiksiranja sa srednjim prstom, a kažiprstom i palcem dio grudnjaka na kojem ne ostaje prišivena kopča pomaknite prema gore. Grudnjaci se znaju zafrkati, pa ćete možda dio bez kopče morati spustiti dolje.

Grudnjak sa prednjom kopčom

Najjednostavniji grudnjak za skidanje, kojeg često nose žene sa manjim grudima. Ovaj tip grudnjaka ima kopču između košarica za grudi i uglavnom se skida pritiskom na sredinu kopče.

Bikini

Skidanje bikinija je uglavnom jednostavno, ali se zna zakomplicirati. Jednostavnu mašnu na leđima ili vratu nije teško odvezati, ali u slučaju da postoje dvije mašne, dobro promotrite koju bi bilo strateški pametno prvu odvezati. Ponekad žene vežu čvor ispod mašne, pa vam odvezivanje mašne neće puno pomoći. Ipak, bikini je elastičan, pa se košarice lako jednostavno prevrnu.

Baš kako to sugerira i video isječak, ako vam pri ruci nije lutka iz izloga ili (pre)dobra prijateljica, skidanje grudnjaka možete vježbati i na vašem prijatelju. Progutajte ponos i u ime budućih uspjeha kod suprotnog spola, poslužite se onime što imate. Nitko se nije rodio sa talentom za skidanje grudnjaka. Vježba, vježba i samo vježba! Ne kaže se uzalud: “Ponavljanje je majka znanja.”

Foto: vgstudio/Shutterstock