Seks u braku

seks brak

Kada uđete u brak jedino što možete slušati od drugih je kako će vam se seks u braku u potpunosti promijeniti, te ga zapravo uopće više neće niti biti. No, nitko nije rekao da ne mora tako biti i da postoje i lijepe stvari vezane za seks u braku.

Koliko god glupo i ne romantično zvučalo, trebate dogovoriti vrijeme seksa sa svojim partnerom, kako se ne bi dogodilo da ga uopće nema ili da je toliko rijetko da već zaboravite što je to. U današnjem užurbanom načinu života, neke stvari se jednostavno moraju dogovoriti, pa tako stavite dan i vrijeme, koje će biti posvećeni jedino tome.

Ono što je savršeno u braku, je to što je seks toliko opušten da odgovara i jednom i drugom partneru. Ne morate se više opterećivati kako što napraviti, ili upoznavati partnera. Sada kada sve znate savršeno, i kada ste u potpunosti opušteni, jedino što vam ostaje je prepustiti se i uživati.

Kako bi seksualni odnos sa svojim partnerom podigli na viši nivo, trebali bi u seksualnom odnosu isprobati nešto novo! Isprobajte svoje i partnerove seksualne fantazije i nadopunite seks sa novim stvarima, zbog kojih ćete ponovo uživati kao na početku veze.

Seks ima toliko dobar utjecaj na cijeli organizam čovjeka da ga je grijeh ne prakticirati, jer osim što će vam seks popraviti raspoloženje, on će i osloboditi vas stresa, ublažiti bolove koji vas muče, popraviti će probavu ukoliko imate problema sa njom, učiniti će vas mlađima, smanjiti će rizik oboljenja od raka, djelovati će preventino protiv prehlada i gripa jer ima veliki utjecaj na imunitet i ono za mnoge žene najbitnije, eliminirat će suvišne kalorije iz organizma.

Pa nek netko kaže da seks nije zdrav i da se ne može prakticirati i u braku. Koliko se trudite, toliko će seks biti dobar!

Autor: A.Z., Foto: auremar/Shutterstock