Znakovi loše veze

par u krevetu

Ponekad koliko god se trudili, u vezi više nema smisla ostati, koliko god ona bila duga, i koliko god ste u njoj nekada bili sretni. Ključna riječ je nekada, a ako vidite da što god napravili za tu vezu, više nema smisla, radije ju prekinite, nego da se oboje mučite. U nastavku vam donosimo neke od znakova da je sa vašom vezom gotovo.

Koliko god svađe bile ružne, svađe su sastavni dio veze, te su prisutne u vezama gdje ima ljubavi, jer se svađama rješavaju mnogi problemi. Naravno, ne kažemo da se trebate samo svađati, ali ako u vašoj vezi više nema niti jedne svađe, te ukoliko ste u potpunosti ravnodušni, znači da je vašoj ljubavi došao kraj.

Postoje neki veliki problemi u vezama, zbog kojih je bolje ukoliko ih ne možete riješiti, prekinuti postojeću vezu. Ti problemi su odbijanje preuzimanja odgovornosti kada dođe do problema, emocionalno zatvaranje umjesto rješavanja problema, kritiziranje partnera, želja za nadmetanje s partnerom, itd. Ukoliko do ovih problema dolazi i u vašoj vezi, znači da ih pod hitno trebate riješiti, ili prekinuti vezu u potpunosti.

Ukoliko vam i vaši osjećaji i intuicija govore da nešto ne štima u vašoj vezi te da se ona približava kraju, morate to poslušati. Nemojte prelaziti preko toga, kao da se to ne događa! To su ozbiljni osjećaji koje ne smijete zanemariti.

Ono što je definitivno pokazatelj da je s vašom vezom gotovo, te da je ljubavi došao kraj, bar s vaše strane je situacija u kojoj se vi zamišljate u budućnosti bez svog partnera, te vam je misao bez njega u svom životu, puno ljepša i privlačnija. Ovo je pokazatelj da je s vama gotovo, te da vi nemate što više raditi u toj vezi.

Ukoliko vam se javi bilo koji od gore navedenih pokazatelja, znači da je s vašom vezom gotovo, a bolje je što prije prekinuti tu vezu i krenuti ispočetka u svom životu. Veza u kojoj partneri nisu sretni i zaljubljeni samo ih koči u životu i uskraćuju si mogućnost sreće, a to je bolje što prije prekinuti.

Autor: A.Z., Foto: Diego Cervo/Shutterstock