Pozitivne strane seksa

ljubav krevet

Ako želite popraviti svoje zdravstveno stanje, imati lijep ten i čvrst san, najbolji lijek ćete pronaći u krevetu. Vođenje ljubavi je poznato kao odličan lijek za brojne probleme i tegobe, kao primjerice i činjenica da pozitivno utječe na psihičko i fizičko zdravlje. Kako bi vaš organizam živio u skladu, potrebna mu je ljubav. Vođenje ljubavi ima učinka ukoliko ljubav vodite iz ljubavi, želje i potrebe, a ne ako to radite samo zato jer morate ili vam je netko to preporučio.

Dodir voljene osobe i blizina utječu savršeno na naš organizam i na našu psihu tako što snižavaju razinu stresa i potiču rad hormona, koji utječu na dobro raspoloženje. Nakon vođenja ljubavi osoba se osjeća sretno i zadovoljno.

Ukoliko želite smršaviti, niti jedna dijeta, ni mukotrpno vježbanje vam neće pomoći da sagorite više kalorija kao što će vam pomoći vođenje ljubavi. Tri puta tjedno vođenje ljubavi će ubrzati proces mršavljenja.

Orgazam je odličan u ublažavanju boli koja se javlja za vrijeme menstrualnog ciklusa. Istraživanja su dokazala da žene koje mastrubiraju za vrijeme menstruacija, uopće nemaju ili je vrlo mala bol koja se javlja za vrijeme menstruacije.

Spolni odnosi sprječavaju rizik od srčanog udara. Osobe koje često vode ljubav imaju manje šanse za dobivanje srčanog udara, od osoba koje seks ne prakticiraju često. Ako imate problema sa srcem vodite ljubav što češće.

Prilikom vođenja ljubavi smanjit će vam se i krvni tlak. Istraživanja su dokazala da osobe koje često vode ljubav, nemaju problema sa visokim krvnim tlakom. Za snižavanja krvnog tlaka za vrijeme spolnog odnosa, su zaslužni hormoni sreće koji se oslobađaju za vrijeme spolnog odnosa. Hormoni sreće poboljšavaju protok krvi.

Osobe koje često vode ljubav imaju jači imunitet, i puno manje oboljevaju od osoba koje spolne odnose prakticiraju rijetko. Čestim spolnim odnosom u organizmu se pospješuje stvaranje antitijela, koji su glavni zaštitnici protiv raznih virusa i bolesti. Svoj imunitet osoba može podići ukoliko vodi ljubav dva do tri puta tjedno.

Autor: A.Z., Foto: Vasilchenko Nikita/Shutterstock