Odjeća zbog koje izgledate starije

jesenski outfit

Kilograme ste uspjeli izgubiti i izgledate mlađe te bolje nego ikada. Sada se napokon možete opustiti i uživati, ali svaki put kada odjenete nešto iz svog ormara, ne možete a da ne pomislite kako i dalje nešto nije u redu. O čemu se radi? Robu koju odlučite odjenuti jedan je od razloga zašto ponekad imate drugačiju sliku pred ogledalom.

Jeste li znali da od pojedine odjeće izgledate starije. Dobro je znati uz koje modne krpice izgledate starije i kako to spriječiti. Slijedi nekoliko zanimljivih informacija koje će vam olakšati vašu potragu za željenim izgledom.

Nekada davno je bilo važno imati torbu i cipele u istoj boji. Danas to više nije tako, a zahvaljujući modnim eksperimentiranjima i velikoj slobodi prilikom odijevanja, u zadnje vrijeme više nije tako važno imati uparene određene modne dodatke. Izgledat ćete starije i zbog toga se nećete bolje osjećati.

Nekada su bile popularne za dva broja veće muške košulje. One su i danas “in”, ali pored toga i dalje vas čine šlampavima i debelima. Ako želite prikriti višak kilograma koji ste nakupili, bilo bi najbolje kada bi umjesto velikih brojeva odlučili odjenuti blago strukiranu košulju koja će sakriti nedostatke i naglasiti prednosti.

Želite li izgledati moderno, seksi i poželjno? Onda se nikada nemojte odlučiti za modele cipela poznate po tome što ih nose starije gospođe ili bake. Cipele sa širokom i niskom petom s razlogom su napravljene za starije dame, zbog njihovog zdravlja i problema sa zglobovima.

Ako su vam pete od 10 i više centimetara previše, uvijek postoje cipele stvorene baš za vas. Nećete pogriješiti ako se odlučite za model cipela s tankom petom visine do 5 cm. Zbog njih nećete imati problema s hodanjem, a osjećat se poželjno.

Izbjegavajte odjeću koja nije vaše veličine i uvijek se odlučite za one modne kombinacije uz koje ćete izgledati seksi i uz koje nećete imati osjećaj da od vas čine sasvim drugačiju sliku od one kojoj ste se nadali.

Autor: S.Š., Foto: Zoom Team/Shutterstock