Muške casual košulje

muške casual košulje
Muške casual košulje, Foto: photobank.ch/Shutterstock

Nije bitno jeste li sportski tip, uglavnom provodite vrijeme u trenirci, trčite sa treninga na posao, ujutro ubacite malo jogginga prije no što krenete u dan, pazite što jedete i imate bezbrojne sprave i pomagala porazbacane po stanu. Možda ste ipak poslovni tip koji voli odijela i čak i za slobodno vrijeme bira profinjenije casual kombinacije.

Nije bitno koji je vaš odjevni stil ali u ormaru bi se trebala naći pokoja casual košulja. No koja je razlika između caual košulje i one u kojoj ćete otići na poslovni sastanak ili na prijateljevo vjenčanje. Više manje svaka košulja može biti casual ako se kombinira na ležerne odjevne komade, ali neke su ležernije od drugih.

Posebno popularne kod mladih muškaraca u zadnje vrijeme su one karirane. Koliki put su li tek one prešle ne bi li prestale biti sinonim za robusne drvosječe. Ova asocijacija im svakako nije odmogla, koji muškarac se ne bi volio osjećati kao gospodar šume i majstor sjekire? Jedan od onih “Mogu sa džepnim nožićem i jednom daskom izgraditi čitavu vikendicu” tipova.

Njih možete odlično ukombinirati u ležerni odjevni stil i izgledati će sjajno i na izlasku i na kavi sa dečkima i na piću prije utakmice. Odaberite one koje su crno-bijele ili kombinacija bijelih kockica sa crvenom, zelenom ili sivom. U zadnje vrijeme na karirane košulje su sve više uvukle i bež i smeđe nijanse. Nosite je raskopčanu i zavrnite rukave. Ispod nje odjenite običnu bijelu T-shirt majicu ili, ako set vični kombiniranju, majicu sa printom iako će ova kombinacija teže uspjeti. Ali hej, zašto ne biste malo začinili stil.

Bilo koja košulja može u principu biti casual. Otkopčajte nekoliko gumbi, zavrnite rukave, odjenite majicu nalik potkošulji i možda i pokoji komad nakita poput vojničkih pločica. Još traperice koje sjajno pristaju, najdraže sunčane naočale na nosu i veliki široki osmjeh. Razbarušite kosu i ostavite je tako kao da ste se tek probudili. Ženama će ovaj dotjeran, a ipak lijeno ležeran stil, biti neopisivo privlačan.

Iskoristitie sav modni potencijal košulja koje se kriju u vašem ormaru i uživajte u toplim danima. Ipak ne preporučamo šetnju centrom grada samo u raskopčanoj košulji. Čak i ako imate isklesano tijelo nekako nam se više čini da prizivate dane slave svih boybandova 90ih no što uspjevate nositi košulju na casual način. Stoga umjereno i cool neka bude vaša Arijadnina nit u modnom labirintu.

Autor: L.K. Foto: photobank.ch/Shutterstock