Mrežaste čarape

žena s mrežastim čarapama
Žena s mrežastim čarapama, Foto: katalinks/Shutterstock

Današnja moda nudi toliko novih stvari da se jednostavno više ne stignete okretati za novim kreacijama koje dolaze iz najboljih i najpoznatijih modnih kuća. Međutim pored novosti tu su i konstantne stvari koje odolijevaju kako vremenu tako i najnovijim trendovima. Naravno da se misli na čuvene mrežaste čarape koje su već duže vrijeme dio ormara skora svake druge žene.

Upravo su mrežaste čarape prisutne već neko vrijeme, a njihovu najveću popularnost možete povezati najviše s nastupima svjetski poznatih pjevača, u prvom redu Madonne koja ih je uvrstila u puno svojih spotova i nastupa uživo.

Potrebno je znati kako mrežaste čarape zahtijevaju određen stav i naravno sigurnost. Tu se prije svega misli na samopouzdanje koje osoba mora imati. Činjenica je kako spomenute čarape na sebe privlače malo veću pozornost i svaka osoba na to treba biti spremna.

Brojni stručnjaci najviše se slažu u tome da ih treba nositi za vrijeme svečanih prilika, bilo da se radi o svadbi, ili nekom drugom posebnom događaju. Naglasak je na svečanom, jer mrežaste čarape u svakodnevnim stituacijama kao što je odlazak na posao, mogu možda poslati krivu poruku.

To se naravno ne odnosi na one firme koje nemaju određen dress code nego naravno na one kompanije koje zahtijevaju određen stil odijevanja.

Upravo su mrežaste čarape idealno rješenje za vrijeme prijelaznog perioda kada bi htjeli odjenuti sandale, jer vani još uvijek nije dovoljno toplo za otvorene cipele. Ipak one puno bolje izgledaju nego klasične najlonke.

Osim što koža diše dobivate poseban look s kojim ćete se zasigurno izdvojiti. Međutim treba napomenuti da pritom treba paziti na odjeću koju mislite odjenuti. Odnosno svaki put kada se odlučite za mrežaste čarape, pazite da ne pretjerate.

One su ponekad dovoljne, stoga treba pripaziti da ostalo na što imate na sebi bude jednostavnije. Znači staviti malo manje nakita, pripazit na frizuru i prije svega šminku. Nije nepoznanica kako je manje uvijek bolje.

Autor: S.Š. Foto: katalinks/Shutterstock