Moderne balerinke

moderne balerinke

Balerinke su neizostavni modni trend svake godine i dolaze nam u sve više različitih varijanti za svačiji ukus. Žene ih vole nositi i jednostavno je teško odoljeti takvim kombinacijama koje jednostavno ostavljaju nogu ugodnom za hodanje.

Balerinke su zanimljive po tome što su vrlo lagane i odlična su zamjena za teške i visoke štikle nakon kojih nas stopala i noge počnu boljeti. Uvijek zato rado nosimo par balerinki sa sobom i jedva čekamo da uskočimo u svoj omiljeni par kako bismo nesmetano nastavili plesati i zabavljati se.

Donosimo vam nekoliko modela modernih balerinski za ovu godinu kako biste što ugodnije proveli ljetne večeri i duge šetnje.

Na prvom mjestu su balerinke sa cvjetnim uzorkom koje možemo naći u raznim bojama. Cvjetni uzorci su vrlo popularni na svakoj kombinaciji ove godine, a na balerinkama je zaista pun pogodak.

Osim cvjetnog uzorka, i dalje top ljestivce zauzimaju balerinke s mašnama. U ponudi možete naći mašne svakakvih oblika za svačije želje.

Isto tako,  za one koje vole malo profinjenije i svečanije stvari, tu su nalakirane balerinke. Ovakve balerinke možete nositi uz neke svečanije ili večernje događaje kako bi se lijepo uskladile s ostatkom odjeće, nakitom i šminkom.

Za duge ljetne šetnje preporučaju se balerinke koje su prozračne, odnosno one koje imaju malo otvore kako bi stopalo imalo doticaj sa zrakom te kako se noga ne bi znojila.

Takve prozračne balerinke vrlo su popularne u bojama kože, odnosno nude bojama koje dodatno produžuju nogu i stopalo čine elegantnim.

I za kraj donosimo balerinke sa zakovicama ako ste više rokerske duše ili ako jednostavno volite zakovice. Takve balerinke odlično pristaju uz crnu ili tamno plavu odjeću, no nema pravila.

Uputite li se na kakav ljetni koncert, neka balerinke sa zakovicama budu glavni modni detalj. Isto tako, odlično će pristajati i uz torbu koja je također od zakovica

Autor: A.B., Foto: Africa Studio/Shutterstock