Slatke frizure za romantičarke

riblja kost na stranu
Riblja kost na stranu, Foto: taramara78/Shutterstock

Možda volite svoju dugu bujnu kosu nositi u slapovima koji vam padaju niz ramena. Uvijek joj posvećujete mnogo pažnje i štitite je od utjecaja iz okoline bogatom njegom. No postoje i alternative običnoj raspuštenoj kosi koje će je učiniti neodoljivom i privlačnom i uljepšati vam dan.

Vrijeme je i da malo varirate i promijenite frizure i izađete iz kolotečine pa donosimo neke koje bi vas mogle inspirirati. Što kažete da svaki dan pokušate neku drugu? Ova godina je u frizerskim trendovima vrlo naklonjena nježnim romantičarkama.

Naglasak je na prirodnoj i njegovanoj kosi koja voli opuštene i ležerne frizure. Kosa bi trebala biti oblikovana tako da izgleda kao da se oko nje niste puno potrudile, ali je ipak svaka vlas na svom mjestu.

U nastavku pogledajte kako složiti jednostavnu frizuru.

Ponovo su moderne zavodničke frizure kakve smo mogli gledati na damama poput Brigitte Bardot. Puno volumena, bogata tekstura, ponekad puštena, ponekad sakupljena u zanimljivu labavu punđu.

Ležerne punđe odličan su izbor za vruće dane jer vas kosa neće dodatno grijati, a možete ih raditi u nekoliko varijacija. Želite li ležerniju punđu nemojte tapirati kosu na potiljku i nekoliko pramenova ostavite nemarno da vise.

Nešto dramatičnija punđa zahtjevat će tapiranje kose na potiljku. Možete je i modificirati ubacivanjem riblje kosti koja će se kasnije spojiti u punđu pomaknutu na jednu stranu. Ova frizura može izdržati cjeli dan.

Nećete ni morati pomisliti na nju, ali možete biti sigurne da izgleda odlično. Ako je još uklopite sa modernim laganim haljinicama sa cvjetnim printom i ljetnim cekerom preko ramena izgledat će neodoljivo.

Konjski repić također je jedna od bezvremenskih klasičnih i praktičnih frizura. Nije ga teško načiniti. Samo češljajte kosu i sakupljajte je sa drugom rukom sve više na tjemenu dok ne dođete do visine koja vam odgovara.

Kako bi mu dali poseban čar, ako imate ravnu kosu uvinite pramenove kada su već u repu figarom kako bi izgledali meko i ženstveno. Želimo vam ugodne ljetne trenutke i savršenu oblikovanu kosu. Neka svaki dan bude “good hair day”.

 Autor: L.K., Foto: taramara78/Shutterstock