Make up savjeti za mame

make up savjeti za mame

Kada ste majka baš i nemate puno vremena za spremanje i uređivanje. Majke rijetko kada i izlaze, pa su neke već i zaboravile kako se dotjerati. Kako bi se što prije uredile, te kako bi blistale i bile zadovoljne svojim izgledom u samo nekoliko minuta, u nastavku vam donosimo par savjeta. Saznajte najbolje make up savjete za mame.

Što se tiče brzinskog šminkanja i uređivanja lica, najbolje je da preskočite podlogu, kako bi dobile na vremenu. Sve što trebate napraviti je nanijeti tekući puder i to će biti sasvim dovoljno da izgledate svježe i odmorno. Ako niste ljubitelj pudera možete se odlučiti za kremu u boji.

Ono što definitivno nije neophodno prilikom uređivanja su sjenilo za oči i eye liner, bez toga nekako možete. Ono što nikako ne smijete zaboraviti nanijeti na lice prilikom šminkanja je rumenilo, koje je neizostavan detalj na licu, ukoliko želite izgledati zdravo i blistavo.

Ako vam se slučajno dogodi da ste zaboravili nanijeti rumenilo, ništa zato, jer rumenilo možete nanijeti baš svugdje, samo vam je potrebno malo ogledalo, četkica i rumenilo. Rumenilo jednostavno nanesite samo u dva poteza, kako ipak ne bi bili previše rumeni.

Ako pak želite izgledati kao prava žena, onda nikako nemojte zaboraviti crveni ruž na usne. Crveni ruž je idealan izbor, ako ne znate što bi stavili na usne jer odgovara skoro svakoj ženi. Nanesite samo tanki sloj crvenog ruža na usne i zablistat ćete u trenu.

Parfem nikako nemojte zaboraviti, jer je to vaš zaštitni znak, uz koji ćete se još bolje osjećati. Obavezno stavite barem malo parfema, a ako nemate vremena za špricanje parfemom, ponesite ga sa sobom, pa ga nanesite putem.

Ako vam je kosa u lošem stanju, poslužite se šamponom za suho pranje i oblikujte frizuru prema želji. Ako pak nosite šiške, najbolje je da njih operete i oblikujete, a kosu skupite u glamuroznu punđu.

Kako ne bi puno razmišljali što odjenuti, najbolje je da uvijek u ormaru imate odjevnu kombinaciju koja će biti uvijek spremna za hitni slučaj. Kao mama imate puno obaveza i zbog toga je važno da imate spreman plan.

Autor: A.Z., Foto: Sheftsoff Women Girls/Shutterstock