Majica s kapuljačom

djevojka u majici s kapuljacom
Djevojka u majici s kapuljačom, Foto: Dana E. Fry/Shutterstock

Ovisni ste o trendi i urbanom izgledu kojem teži skoro svaka mlada dama? Ako je tako obratite malo pozornost na ono što se oko vas događa. Primjetit ćete kako djevojke nose ono što uspješno odolijeva modnim trendovima. Majice s kapuljačom su jedan od odjevnih predmeta koje možete uvijek nositi bez obzira na godine.

Radi se o odjevnom predmetu predviđenom samo za slobodno vrijeme i nikako za posao, ili večernji izlazak. Majice s kapuljačom su kao stvorene za sportska druženja te ugodna čavrljanja uz jutarnju kavicu u lokalnom kafiću.

Ali nemojte pomisliti kako i njih ne možete kombinirati za malo otkačeniji izgled. Nećete pogriješiti ako iskombinirate gležnjače s uzorkom, uske traperice i majicu s kapuljačom. Upravo zbog toga spomenuti odjevni predmet prilagođen je najviše mladim damama koje se usude modno riskirati.

Budite hrabre i ne bojte se istupiti iz službenih modnih okvira. Oni su tu više kao smjernica, a ne kao pravilo kojeg se morate pridržavati. Ako ne želite ulaziti u modno istražene vode, uvijek možete pokušati s uobičajenom već provjerenom kombinacijom.

Traperice, tenisice, ali ne za trčanje nego više cipele tenisice te majica s kapuljačom. To je uobičajeni izgled djevojke iz susjedstva koja više voli look bez pretjerivanja i sa što manje dodataka.

Teško je pomisliti kako ne postoji osoba koja u svom ormaru nema, ili nije nikada imala barem jednu do dvije majice s kapuljačom, koje su se najviše nosile u vrijeme kada ste pokušavali nešto dokazati svojim roditeljima i prijateljima. Kapuljača je bila znak bunta i vaš potpis.

Danas kada imate malo više godina još vam je uvijek dozvoljena majica s kapuljačom, bilo zbog prisjećanja na nekadašnja vremena, ili zbog potrebe da se malo okušate u sportskom izdanju.

Kako god okrenuli kapuljača će uvijek biti poželjna, jer ćete uvijek pronaći način kako da je uklopite u svoj trenutni izgled. Ne zaboravite da modna pravila stvarate sami i da nosite ono što vam najbolje stoji i uz što ćete se super osjećati.

Autor: S.Š. Foto: Dana E. Fry/Shutterstock