Kako pronaći dečka

izlazak na spoj

Mnoge djevojke koje izgledaju prekrasno i koje vode računa o sebi su same. I mnogi ih pitaju – zašto si sama, kako tako prelijepa djevojka nema dečka, kada ćeš se udati i brojna druga pitanja. No problem je malo dublji i on zaista postoji.

Zašto je netko sam krije se u određenim ponašanjima i navikama ljudi. Da biste uspješno pronašli partnera obratite pozornost na ovih nekoliko točaka.

Imati život

Mnoge djevojke sav svoj život podrede partneru pa kada ta veza propadne one se nađu između neba i zemlje i ne znaju što će sa svojim životom. Tako dugo ostaju same jer su sav svoj život do tada imale uokviren s tom osobom.

Prvo što trebate napraviti je pronaći svoj život. Krenite na satove klavira, učite strani jezik, upišite tečaj plesa, planinarite, pronađite prijatelje, izgradite svoj život bez ikakvog utjecaja na vezu.

Kada dođe vrijeme, i upoznate nekoga nastavite svoje aktivnosti nevezano za partnera, uključite ga u neke dijelove, ali i zadržite svoj život za sebe.

Biste li vi “hodali” sa sobom

Vrlo važno pitanje je kakva ste osoba. Jeste li duhoviti, imate li zanimljive teme, koji su vam hobiji, kakvog ste morala, kakav ste prijatelj, jeste li sebični?

Da bi netko bio s vama mora vas procijeniti kakvi ste. Ako se ne sviđate sami sebi, promijenite se i poradite na sebi, ne radi drugih nego radi sebe. Ako sami sa sobom ne biste bili zašto bi bio netko drugi?

Sviđa li vam se taj dečko zaista

Mnoge djevojke na prvi pogled ili nakon prvog spoja odmah zamišljaju vezu, smatraju da su svoj posao obavile i da je to to. No stanite malo i razmislite.

Je li ta osoba zaista dobra za vas? Kritički je procijenite i nemojte se baciti na prvog dečka koji vas pozove van, ima ih još na svijetu, vjerujte.

Da biste pronašli pravu osobu za sebe, prvo to sami morate postati. Možda mislite da je izgled sve, ali vjerujte da nije. Mnoge predivne dečke viđamo s ne tako atraktivnim djevojkama i obrnuto. Izgled možda privuče na prvi pogled, ali karakter, osobnost i naše ponašanje prema drugima je ono što osobu zadržava u našem društvu.

Autor: J.S., Foto: Maksim Toome/Shutterstock