Kako postati prava zavodnica

lijepo lice

Kako bi postali prava zavodnica, bitno je da usvojite neke navike ljepote, koje će vašu ljepotu istaknuti na najvišem nivou, a vas učiniti zavodnicom kakvom ste oduvijek sanjali. U nastavku vam donosimo, na što trebate obratiti pažnju u ljepoti, ako želite biti prava zavodnica.

Svakodnevno održavajte ljepotu svoje kože! Svako jutro i svaku večer, na svoju kožu nanesite hidratantne proizvode, koji će vašu kožu učiniti mekom i glatkom. Koristite kreme koje odgovaraju vašem tipu kože te se potrudite da te kreme koristite svaki dan, ujutro i navečer, kako bi vaša koža bila baš onakva kakvu želite.

Naglašene trepavice ne moraju uvijek biti i umjetne trepavice. Naravno da će umjetne trepavice najviše naglasiti oči te da prirodne trepavice nikada ne mogu postići taj volumen, ali ih uvijek možete što je više moguće naglasiti. Ako se ipak odlučite za umjetne trepavice, svakako koristite one koje izgledaju što prirodnije na vašem oku, kako bi vi izgledali što bolje.

Uvijek istaknite svoje usne, i to po mogućnosti nekim od crvenih nijansi ruževa. Važno je pronaći nijansu ruža koja vama najviše odgovara. Prilikom odabira nijanse, pazite da odgovara vašem tenu, kao i boji očiju. Žarko crvena boja će najbolje pristajati damama s tamno smeđim i plavim očima, svjetlo smeđoj boji očiju najbolje će pristajati narančasto crvena nijansa, dok će zelenima najbolje pristajati svijetlo smeđa nijansa ruža.

Kako bi uvijek izgledali zanosno, morate voditi brigu o svojoj kosi te njegovati lijepu frizuru svakog dana. Svakoj kosi će blistavost i svježinu donijeti svjetliji pramenovi, koje je najbolje napraviti u dvije nijanse svjetlije od vaše boje kose.

Kako bi osvježili svoje lice, te istovremeno napravili mačkasti pogled očiju, poželjno je da na svoje oči stavljate samo crnu olovku za oči. Nije važno kakvu crtu ćete povući, važno je samo da bude precizna i da odgovara obliku vaših očiju.

Pronađite miris koji će biti vaš zaštitni znak, te po kojem će vam svi prepoznavati. Taj miris nosite uvijek i svugdje sa sobom.

Autor: A.Z., Foto: KOBRIN PHOTO/Shutterstock