Bebina knjiga uspomena

bebina ruka

U današnje vrijeme bebine korake možete sačuvati na vrlo jednostavne načine. Današnje vrijeme je vrijeme kada svatko ima fotoaparat, ako ne kao uređaj, onda ga ima u mobitelu. Čak se i pretjeruje s brojem fotografija, koje se onda objavljuju na raznim društvenim mrežama, što nikako nije dobro za djetetovu i vašu privatnost.

Kako bi na najoriginalniji način sačuvali i zabilježili sve prve korake svoje bebe, savjetujemo vam da otvorite blog, kojem će imati pristup samo vaši bližnji, kako bi redovito pratili sve što se događa s bebom. Na ovaj način vi ćete sačuvati sve vrijedne uspomene, kao i prve korake koji će vam biti najdraži. Blog će u ovom slučaju biti online bebina knjiga uspomena.

Ostavite ispod svake objave mogućnost da oni koji su objavu pogledali, upišu svoj komentar, koji će ostati spremljen i koji će dijete moći pročitati kada malo naraste. Blog možete napraviti javno na nekim od besplatnih stranica za otvaranje blogova, a možete napraviti i privatan blog, koji će imati ograničen broj posjetitelja.

Ako više ne mislite imati dijete, te nemate za koga čuvati preraslu odjeću i već ste većinu toga podijelili, a ne možete se sentimentalno odvojiti od nekih dragih krpica, savjetujemo vam da od stare robice napravite stolnjake, jastučnice, pokrivače i što god vam padne na pamet. Tako ćete dobiti unikatan dom, sa sačuvanim dragim uspomenama.

Što više fotografirajte svoje dijete i to u svim trenucima! Nosite fotoaparat baš svugdje sa sobom, samo nemojte sve slike objavljivati na društvenim mrežama, nego svoju privatnost zadržite za sebe. Kako bi osigurali fotografije svoga djeteta za cijeli život, neke od njih razvite. Kompjuter nije uvijek najsigurnije mjesto, te sve što ste sačuvali na kompjuteru, može se jednom izbrisati, zato vi budite brži i pametniji, za svaki slučaj.

Možete napisati i knjigu o svom djetetu. Koliko god vam zvučalo teško, zapravo i nije, i ne morate ništa posebno raditi, jednostavno samo bilježite svako malo dane koje provodite sa svojim djetetom. Takve bilješke će jednom osim vas, rado čitati i vaše dijete, kao i njegova djeca.

Autor: A.Z., Foto: SuriyaPhoto/Shutterstock