Kako nositi tajice

crne tajice

Sat zvoni. Rano je. Ustajete i polusvijesno pristavljate kavu i palite vodu u tušu. Čeka vas dug dan predavanja i kavica između ili posao pa možda teretana… nije ni bitno što. Pokušavate unutar poluuspavanog mozga odlučiti što da obućete kako biste se osjećale lijepo i komotno kroz čitav dan. Tada se osmjehnemo i sjetimo se svojih vjernih pouzdanih suputnica i iz ormara vadimo tajice.

Tajice su odjevni komad koji zapravo funkcionira kao oboje i zimska i ljetna odjeća. Svaka je barem jednom, po pogledu na snježne nanose, obukla tajice ispod hlača zimi ili na njih navukla lepršavu tuniku ljeti. Proljetni period je ipak njihovo vrijeme da zasjaju i da postanu pravi modni statement.

Možete ih pronaći u raznim cjenovnim razredima i kategorijama. Čak i za vrlo malu količinu novca postoje kvalitetni i izdržljivi modeli koji će moći pratiti vaš životni stil.

Njihova prednost je bolja pokrivenost za one dane kada se jednostavno ne osjećate ugodno u potpunosti izložene u najlonkama i svakako su odlična investicija jer su izdržljive i otporne i možete ih nositi mnogo puta. Djevojke znamo sve da su najlonke više menje ulaganje u jednokratno korištenje bez obzira koliko pazile.

Ovoga proljeća  možete se poigrati bojama i motivima. Cvjetne tajice apsolutni su imperativ. Upotpunite ih bijelom laganom košuljom, kožnom torbom i gležnjačama i neka avantura započne. Crne tajce dobile su modifikacije u obliku aplikacija poput crne čipke ili reljefa zmijske kože. Zasigurno ćete se osjećati moćno i tajanstveno u jednome od ovih modela.

Životinjski print ponovo se vraća na velika vrata.  Uz tajice možemo ga pronaći i na maramama, sunčanim naočalama i cipelama. Uz leopard tajice iskombinirajte meku sivu dugu končanu vestu i proljetne tanke čizme ili tenesice. pokušajte i sa kombinacijom romantične bijele vestice i odvažnog uzorka, možda sa čipkanom potkošuljom ispod ili veselom torbom.

Ako ipak niste dovoljno hrabre da ih nosite same, ili smatrate da vaša figura to ne bi dobro podnjela, pokušajte ih iskoristiti kao bazu za zanimljivu odjevnu kombinaciju sa suknjom ili kratkim hlačama. Čak i ozbiljnija haljina dobiva novi život ako ispod nje proviruju proljetno cvijetne tajice.

Nabavite pokoji par i uključite se u proljetno šarenilo. Zasebno ili u kombinaciji sa hlačama i suknjom, tamne ili šarene, na visoku petu ili na tenesice nije bitno. Uključite se u ovaj udoban i moderan trend.

Autor: L.K., Foto: Zagunov/Shutterstock